Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4872 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

uprava bloku na mieste

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
johny.alias Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 120
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: uprava bloku na mieste
    Zasláno: 04.kvě.2020 v 15:12
ahoj
ked upravujem blok na mieste tak ostatne hladiny mi sice zmenia vyraznost ale stale sa s nimi da maipulovat
mam pocit ze mi to kedysi fungovalo tak ze ked som upravoval blok na mieste mohol som manipulovat len z prvkami bloku nie z timi mimo neho...ostatne boli myslim uzamknute
viete mi poradit ako to nastavit?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20027
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.kvě.2020 v 15:57
Asi používáte starý editor bloků REFEDIT. V jeho dialogu je karta Nastavení a v ní volba "Zamknout objekty mimo pracovní sadu".
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1077
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.kvě.2020 v 18:29
... se už dlouho chci zeptat... 
a tato volba platí pro jednotlivá DWG, nebo pro celý AutoCAD (profil)?

Děkuji a zdravím
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20027
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.kvě.2020 v 18:53
Volba je uložena v profilu uživatele.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3834:Jak lze zabránit modifikaci nástrojových panelů?
Tip 3610:Tlačítka nástrojových panelů mi připadají malá. Lze je zvětšit?
Tip 4305:Co jsou soubory .XPG AutoCADu?
Tip 3359:Jak poznám, že mám nainstalovánu 'Tool Palettes Extension'?
Tip 3347:Jak snadno vypsat nadefinované klávesové zkratky AutoCADu?
Tip 5478:AutoCAD 2007 a 2008 již neukládá materiály do MLI souborů.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.