Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.085.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor, Průvodce CAD převody, Konvertor barev, Prohlížeč USD souborů.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.085.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor, Průvodce CAD převody, Konvertor barev, Prohlížeč USD souborů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
slasid ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 31.říj.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT 2021 Stav: Offline Bodů: 324 |
![]() Zasláno: 12.kvě.2020 v 17:33 |
Dobrý den,
jak docílím toho, že se mi název tlačítka (ikony) v ribbonu zalomí na dva řádky. Viz příloha. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21844 |
![]() |
Obvykle stačí uvést takto s mezerou. Pokud chcete v názvu natvrdo zalomit řádek, použijte "\n".
|
|
![]() |
|
Petr75 ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 16.úno.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD LT 2025 Stav: Offline Bodů: 410 |
![]() |
\n nefunguje
Nevím, jestli to jde udělat jednoduše, ale podíval jsem se jak je to uložené v acadlt.cuix-RibbonRoot.cui. V Total Commanderu jsem si vykopíroval RibbonRoot.cui z acadlt.cuix. Pokud se edituje přímo tento soubor a pro nový řádek se dá
Upravil Petr75 - 13.kvě.2020 v 11:02 |
|
![]() |
|
slasid ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 31.říj.2005 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD LT 2021 Stav: Offline Bodů: 324 |
![]() |
Mně to \n funguje bezvadně.
Pan Michl, samozřejmě, opět nezklamal. Díky.
|
|
![]() |
|
Petr75 ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 16.úno.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: AutoCAD LT 2025 Stav: Offline Bodů: 410 |
![]() |
Mně \n nefunguje. Možná to je verzí LT.
|
|
![]() |
|
![]() |
Mám LT 2021.
|
|
![]() |
|
johny ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 24.led.2006 Lokalita: ČR (JM) Používám: C3D 2024 Stav: Offline Bodů: 1726 |
![]() |
Vždycky používám \r
\n je pro mě novinka..
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21844 |
![]() |
Měly by fungovat oba řídicí znaky, i v LT. Pozor, v CUI editoru výsledek neuvidíte, až ve výsledném ribbonu.
S řídicími znaky CR (\n) a LF (\r) pocházejícími ještě z dřevních dob dálnopisů je pořád trochu potíž. Většina textových aplikací umožňuje ukončit řádek libovolným z nich, ale jsou aplikace (např. Notepad), kde musí být oba nebo kde navíc záleží na jejich pořadí CR-LF (\n\r) nebo LF-CR (\r\n).
|
|
![]() |
|
![]() |
Už vím, proč mi to \n nefungovalo. Normálně není "Název" vyplněn a zobrazuje se, to co je v "Název příkazu". Já se pokoušel změnit "Název příkazu" a ne "Název", který byl prázdný.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,957 sekund.