Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3159 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Uživatelské rozměry papíru pro tisk (PMP)

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
michal@hadraba.cz Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.kvě.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad Civil 2016
Stav: Offline
Bodů: 21
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michal@hadraba.cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Uživatelské rozměry papíru pro tisk (PMP)
    Zasláno: 13.kvě.2020 v 14:32
Lze nějak upravit řazení uživatelských rozměrů papírů v dialogu tiskárny?

Příklad - u tiskárny Autocad DWG to PDF mám vytvořených spoustu uživatelských papírů. Ovšem jejich řazení je mí záhadou. Potřeboval bych to nějak upravit, aby se v tom lépe hledalo. 
Viz obrázek.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 69430/plot_priklad.png

Majkl
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19266
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.kvě.2020 v 14:49
Formáty jsou řazeny v pořadí jejich definování. Pro změnu je tedy buď potřeba je nadefinovat znovu nebo upravit PMP soubor např. pomocí utility UDAPSS.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
michal@hadraba.cz Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.kvě.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad Civil 2016
Stav: Offline
Bodů: 21
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace michal@hadraba.cz Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.kvě.2020 v 22:44
Děkuji za tip. Ale kde najdu, prosím, aplikaci UDAPSS?
Majkl
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19266
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.kvě.2020 v 06:28
Patří do sady Govert's Tools - PC3 styles unpacker (experimental tool):
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3417:VIPJak zachovat propojení .PC3 a .PMP souboru při přesunu na jiné místo?
Tip 7717:Uživatelský rozměr papíru pro export PDF z AutoCADu.
Tip 8013:Chyba "Formát papíru nenalezen".
Tip 9347:Jak přidat uživatelský rozměr papíru (formát) do AutoCADu? (zašedlé)
Tip 524:Proč není u mého konfigurovaného plotru vypsán rozměr papíru, který běžně používám?
Tip 610:Jak používat uživatelské rozměry papíru při tisku na DesignJety?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.