Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 4108 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Virtuální plochy W10

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
AlesF Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.srp.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 38
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AlesF Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Virtuální plochy W10
    Zasláno: 18.kvě.2020 v 14:39
Dobrý den, 
nevíte kdy bude opravena chyba s virtuálními plochami pro Windows 10 kde při přepínání ploch se AutoCAD zobrazuje na všech plochách.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 79289/acadlt_2020-05-18_14-38-35.png


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19077
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.kvě.2020 v 14:51
Nemáte náhodou nastaven TASKBAR na 1?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
AlesF Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.srp.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 38
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AlesF Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.kvě.2020 v 14:54
Super pomohlo, 
škoda že to není ani v popisu funkce napsané, hledání bylo neúspěšné :)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19077
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.kvě.2020 v 15:10
To asi není úmyslná funkčnost/nefunkčnost, spíš to vyplývá z principu fungování virtuálních ploch a práce AutoCADu s okny. Přidáme do tipů, ať se to případně lépe hledá dalším tazatelům.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12607:Při přepínání virtuálních ploch Win10 se AutoCAD zobrazuje na všech plochách.
Tip 744:Další tajná volba příkazu Zoom.
Tip 6526:VIPPřehled virtuálních PDF "tiskáren" (driverů) pro Windows.
Tip 9785:3D uchopení na plochy v mračnu bodů.
Tip 10185:VIPŘešení rostoucí velikosti projektů, pomalé práce s materiály a nedostatku paměti.
Tip 6113:VIPMohu používat licenční server FlexLM na virtuálním serveru VMware?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.