Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3414 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Rozbalené zdroje výkresu při otevření nov. výkresu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Karotka26 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 14.kvě.2020
Lokalita: ČR (PL)
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Karotka26 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Rozbalené zdroje výkresu při otevření nov. výkresu
    Zasláno: 12.čer.2020 v 08:18
Dobrý den, 

rád bych se zeptal, jestli je možné nastavení rozbaleného stromu zdrojů výkresu při otevření nového výkresu - viz obr. 

Zkoušel jsem strom rozbalit a poté uložit do šablony, ale při otevření nového výkresu byl strom opět zavřený. 

Děkuji za odpověď.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 96926/výkres.png

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 19277
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.čer.2020 v 08:26
Stav "rozbalenosti" se neukládá, ale nové rozbalení je jednoduché - kliknout pravým a "rozbalit všechny podřízené" (fungovávala také "*").
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Karotka26 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 14.kvě.2020
Lokalita: ČR (PL)
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Karotka26 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.čer.2020 v 08:36
S tím se budu muset spokojit. 

Děkuji. 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8635:Analýzy výkonu GIS serveru Autodesk Infrastructure Map Server.
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.