Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2228 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Dopravní značení

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mzdarsky Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 27.led.2009
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2013 LT
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mzdarsky Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Dopravní značení
    Zasláno: 29.čer.2020 v 18:19
Dobrý den,
chci poprosit o radu, jak pracovat v "dwg" se svislým dopravním značením SDZ od "dopraváka", který poslal SDZ jako dynamické bloky. V jeho výkresu lze se značkami pracovat, jakmile provedu připojení "xref" nebo "copy" do výkresu, značky se nezobrazují. Rozkládat "dynamické bloky" se mi nechce.

Předem moc děkuji za radu.

Martin Zdarsky
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2259
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.čer.2020 v 18:48
Pokud se Vám nezobrazují, máte možná zmraženou nějakou vnořenou hladinu/hladiny toho bloku. Jinak v tom problém nevidím a nesetkal jsem se ....
PS. Co konkrétně myslíte tím "v jeho výkresu lze se značkami pracovat"? a co s tím potřebujete dělat Vy?
J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1609
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.čer.2020 v 20:11
Dobrý večer,
kromě hladiny se podívejte na zapnutá měřítka poznámek. Pokud používáte naše značky, tak ty jsou řiditelné přes měřítka poznámek...

MF
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2259
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.čer.2020 v 20:13
TY moje nejsou, tak jsem se o měřítkách nezmiňoval ...
J. Mantlík

Zpět nahoru
mzdarsky Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 27.led.2009
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2013 LT
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mzdarsky Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čer.2020 v 16:28
Dobrý den,
nejprve děkuji za odpověď ... ano, měřítka poznámek tam jsou nastaveny ve dvou měřítkách. Zjistil jsem, že SDZ dostanu jak kopií tak přes "xref" do modelu, tam je vidím bez problémů a mohu s nimi pracovat. V momentě, kdy se přepnu do rozvržení, a pracuji s vypínám ní konkrétních hladin, tak tam SDZ nevidím ... ani jednu. Pracuji v AutoCad2013lt, snad to není problém.
Zpět nahoru
mzdarsky Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 27.led.2009
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2013 LT
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mzdarsky Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.čer.2020 v 17:20
Tak už jsem na to přišel ... byla to hra s měřítky poznámek. Ještě jednou díky moc.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7600:Jak do Dynamite VPS přidat české svislé dopravní značení?
Tip 1361:Kde sehnat knihovnu dopravních značek pro AutoCAD?
Tip 10703:Kde vzít DWG symboly dopravních značek dle vyhlášky č. 294/2015?
Tip 11059:Rychlé zarovnání (natočení) bloků podél zadané křivky.
Tip 11275:Filtrovaný výkaz dynamických bloků s různými stavy viditelnosti.
Tip 2686:VIPProč se místo symbolu průměru zobrazuje R s háčkem (Ř)?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.