Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2387 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

dwg to pdf - nekorektní vykreslení

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
sorbík Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 29.dub.2008
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
autocad2013
Stav: Offline
Bodů: 154
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sorbík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: dwg to pdf - nekorektní vykreslení
    Zasláno: 04.říj.2020 v 21:43
Ahojte, 
lze nějak docílit hladkého vykreslení entit - polyline, když dám tisk dwg to pdf tak např. u bloků znázorňujících nosník I - profily, který se skládá z přímých i oblých částí je pak výsledek značně roztříštěný a nespojitý?

Díky za tip jak tomu předejít.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19462
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2020 v 21:48
PDF je jen jeden z "plotrů" předdefinovaných v AutoCADu - jakékoliv parametry výstupu jsou tedy závislé jen na jeho nastavení. Tisknete přes DWG To PDF.pc3, přes AutoCAD PDF.pc3 nebo přes jiný driver?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
sorbík Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 29.dub.2008
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
autocad2013
Stav: Offline
Bodů: 154
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sorbík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2020 v 21:57
Přes DWG To PDF.pc3
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19462
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.říj.2020 v 22:01
Zkuste přes "Možnosti PDF" zvýšit rozlišení, ale nejdříve se podívejte, zda tisknete drátový model a půdorys (pokud jde o 2D výkres).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
sorbík Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 29.dub.2008
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
autocad2013
Stav: Offline
Bodů: 154
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sorbík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.říj.2020 v 11:06
A toto prosím:
"zda tisknete drátový model a půdorys (pokud jde o 2D výkres)."

zjistím kde přesně?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19462
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.říj.2020 v 11:54
Viz "Ovládací prvky vizuálního stylu" v levém horním rohu okna výkresu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7315:Texty publikované do PDF souboru se nezobrazují správně česky.
Tip 7977:Online konvertor DWG na PDF (nebo DWG na DWF).
Tip 6649:VIPExport PDF v AutoCADu 2010 selže s chybou.
Tip 8888:VIPAutomatická volba formátu stránky při hromadném tisku projektu do PDF.
Tip 4807:VIPVícelistové publikační soubory PDF z CAD aplikací.
Tip 10227:VIPJak vynutit rastrový typ výplně ploch v PDF? (bez proužků)


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,110 sekund.