Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3189 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Šablona materiál

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Honza Beneš Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.říj.2020
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Honza Beneš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Šablona materiál
    Zasláno: 18.říj.2020 v 12:00
Ve Fusion 360 začínám a mám dotaz. Používám tento program na navrhování dřevěných modelů a chtěl bych aby nový model měl rovnou přiřazený materiál dřeva. Teď mi to přiřazuje ocel. Dá se to někde přednastavit ve výchozí šabloně?
Zpět nahoru
Boleslav Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
dříve Solidworks, teď Inventor
Stav: Offline
Bodů: 286
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Boleslav Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.říj.2020 v 12:05
V šabloně ne, ale v Předvolbách pod fotkou nebo iniciálami. V sekci Obecné>Materiál si můžete nastavit výchozí materiál a vzhled jak potřebujete.

Zpět nahoru
Honza Beneš Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.říj.2020
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion360
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Honza Beneš Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.říj.2020 v 12:06
Aha, zkusím, díky.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,078 sekund.