Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4398 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Přidání viditelnosti na první místo

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2022
Stav: Offline
Bodů: 331
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Přidání viditelnosti na první místo
    Zasláno: 19.říj.2020 v 15:00
Dobrý den,
vytvořil jsem blok, který má několik viditelností. Při používání jsem potřeboval přidat další, ale nastal problém, když jsem přidal viditelnost na první místo. U všech vložených bloků, které měli nastavenou první viditelnost v seznamu, mají po přidání nové viditelnosti na první místo, zobrazenou novou viditelnost.
Např. jsou viditelnost A2, A3, B1, B2. U bloků kde je zobrazena viditelnost A2 a přidání viditelnosti A1 na první pozici, se u šech již vložených bloků změní viditelnost na A1. Toto je v AutoCADu 2021 LT.
Předpokládám, že je to chyba. Jak se  s tím nejlépe vypořádat?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20261
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.říj.2020 v 18:16
To je divné, neděje se mi to. Jak přidáváte tu viditelnost? V dialogu _BVSTATE, Skrýt existující?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2022
Stav: Offline
Bodů: 331
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2020 v 08:43
Ano viditelnost přidávám v dialogu "Stavy viditelnosti" (_BVSTATE). Dám "Nový", Zvolím třetí možnost "Zachovat v novém stavu viditelnost existujících objektů". Nová viditelnost je na konci seznamu. Nakreslím nové objekty a jiné skryji. Po zavření editace bloků je vše v pořádku, ale když jakoukoliv viditelnost přesunu v dialogu "Stavy viditelnosti" na první místo, tak všechny bloky ve výkresu, které měly nastavenou první viditelnost, mají pak nastavenou novou první viditelnost v seznamu.
Krátké video.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1904:Rychlé přidávání řádků textu do výkresu.
Tip 5325:Proč mi Revit v jednom pohledu nezobrazuje model budovy?
Tip 4179:Hlášení "Není místo pro přidání..." při otevírání většího výkresu nebo sestavy.
Tip 229:Konverze češtiny mezi AutoCADem LT a Rel.13
Tip 2793:Jak v Inventoru vytvořit obdélníkový detail místo kruhového?
Tip 9989:Jak vypnout díl sestavy jen v některých pohledech?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.