Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2416 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

ACAD 2015 mrzne

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
ibanato Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.kvě.2014
Lokalita: Slovensko
Používám:
ACAD2013, ACAD2016
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ibanato Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: ACAD 2015 mrzne
    Zasláno: 20.říj.2020 v 08:54
Dobrý deň
Kolega v práci má v posledných dňoch problém s Autocadom 2015 CZ. Po cca 20-30 minútach keď zadá príkaz posun alebo kopíruj (vyznačí entity a chce ich posunúť alebo skopírovať) mu autocad na niekoľko desiatok sekúnd zamrzne. Nakoniec musí CAD reštartnúť ale problém sa objaví znovu. Operačný systém je W10 - 1903. Vie niekto poradiť v čom by mohol byť problém?
Ďakujem
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2021
Stav: Offline
Bodů: 276
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2020 v 09:15
Problém se vyskytuje ve všech výkresech nebo jen v některých? Zkoušeli jste problémové výkresy opravit nebo překopírovat do nového výkresu? Problém také může dělat u souboru v kterém je spousta čar využívající typ čar, u kterých chybí *.SHX. Pokud byl původní výkres vytvořen v jiném programu než je AutoCAD, tak to také může dělat problémy.
Zpět nahoru
ibanato Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.kvě.2014
Lokalita: Slovensko
Používám:
ACAD2013, ACAD2016
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ibanato Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2020 v 09:24
Problém sa vyskytuje náhodne v akomkoľvek výkrese. Výkresy majú len niekoľko typov čiar. Upresňujem že donedávna kolega tento problém nemal, objavil sa cca. 7-10 dní dozadu.  
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2020 v 10:47
Možná kolize s aktualizace grafického driveru nebo Windows. Verze 2015 je s Win10 kompatibilitou dost "na hraně".
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
ibanato Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.kvě.2014
Lokalita: Slovensko
Používám:
ACAD2013, ACAD2016
Stav: Offline
Bodů: 23
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ibanato Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.říj.2020 v 10:36
Zdravím
Tak kolega si všimol že to tuhlo keď pri posune/kopírovaní zapol ortho (F8). TAk sme zmenili premennú  TEMPOVERRIDES na 0 a zatiaľ to vyzerá OK.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11382:Šrafy v AutoCADu 2015 (a vyšších) mi nezobrazují typy čar.
Tip 9780:Okno Autodesk Application Manager hlásí aktualizaci CAD aplikace.
Tip 10074:VIPInventor 2015 se nespustí se zapnutou Domovskou stránkou.
Tip 10052:VIPJak obejít systém řazení položek rozpisky v Inventoru 2015?
Tip 2079:Některé pohledy nejsou AutoCADem zobrazovány.
Tip 10116:Mohu použít Revit Server určité verze pro ukládání projektů z Revitu jiné verze?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.