Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2588 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Plotr netiskne více kopií

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
NrS Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 11.lis.2020
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Cad 2017 LT
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace NrS Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Plotr netiskne více kopií
    Zasláno: 11.lis.2020 v 15:47
Dobrý den přeji.

Plotr mi tak cca 1-2 týdny zpět ještě tiskl více kopií a nyní vše jen po jednom a to ještě úloha publikování trvá o poznání déle.


Provedl sem následovné:

  • aktualizoval autocad
  • aktualizoval ovladac plotru
  • odinstaloval aktualizace windows

a nic se nezměnilo !!!!

 

Ovsem kdyz výkres tisknu z pdfka na plotr tak mi to vyjede vic kopii bez problemu, kdyz tisknu na brother A3 printer taky mi to jede vicero kopii,

nejde mi tedy jen plotr z Cadu !!!


Prosím o rady alias IT MAKES ME MAD!
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 507
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.lis.2020 v 11:36
Přeji příjemný den
nemáte náhodou zapnutou průhlednost některých barev. tam začínají problémy s tiskem.
Jan Kosík
Zpět nahoru
NrS Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 11.lis.2020
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Cad 2017 LT
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace NrS Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.lis.2020 v 11:56
Dobrý den, děkuji prověřím.

Zpět nahoru
NrS Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 11.lis.2020
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Cad 2017 LT
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace NrS Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.lis.2020 v 12:02
Vykreslování mám nastaveno takto. Ale vlastně si vzpomínám že i s průhledností to vykreslovalo více kopií.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 99473/Autocad_-_vykreslování.JPG







Upravil NrS - 12.lis.2020 v 12:05
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4809:VIPDávkový tisk více výkresů či rozvržení jako jedna tisková úloha (job).
Tip 7733:Dávkové publikování téhož výkresu na různé tiskárny.
Tip 2357:Problém s tiskem PLT souboru připraveného pro DesignJet 500.
Tip 8155:VIPAutomaticky číslované kopie výkresů nebo sady listů (upravený PLOT/PUBLISH).
Tip 692:VIPNefunguje vám klávesa Reprint na panelu plotru pro vytištění další kopie výkresu?
Tip 6131:HP DesignJet 30/130 mi netiskne na roli šíře 625mm.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.