Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.085.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor, Průvodce CAD převody, Konvertor barev, Prohlížeč USD souborů.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.085.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor, Průvodce CAD převody, Konvertor barev, Prohlížeč USD souborů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2563 |
![]() Zasláno: 19.lis.2020 v 10:51 |
Zdravím V souvislosti s přechodem z maintenance na pronájem mám hloupý dotaz ohledně přihlašovacího chování. Pokud se s autocadem přihlásím třeba doma a zapomenu se odhlásit, tak: a)- v práci se nepřihlásím? nebo b)- protože jsem doma autocad vypnul, tak mi to umožní se v práci přihlásit? nebo c)- přihlášením se v práci se automaticky "přebije" předchozí přihlášení doma ? Díky |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21844 |
![]() |
Přihlášení se nijak "nepamatuje" ani neblokuje vícenásobné (s výjimkou Fusion 360). Spíš záleží jestli zůstane přihlášená licence běžet (spuštěné PC). Souběžně by měl být jeden účet (jedna licence) využíván jen na jediném stroji. Nicméně tedy v podstatě platí to "přebije".
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2563 |
![]() |
Děkuji Jedna licence běžící najednou jedn na jednom PC - to je jasné (a to bylo i u maintenance s domácí lic.) Takže jestli jsem to dobře pochopil, tak není třeba se při odchodu z práce odhlašovat, stačí vypnout autocad (nebo se musí i PC?), doma se přihlásím, zůstanu přihlášený, vypnu PC, V práci spustím acad a není třeba se znovu přihlašovat (protože jsem se neodhlásil)? Omlouvám se, že to beru takhle polopaticky, ale při současné vytíženosti i covidové situaci (někteří střídají kancelář a home office) není čas na problémy ...
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24 Stav: Offline Bodů: 1272 |
![]() |
Zdravím,
taky jsem se takhle "blbě" ptal a funguje mi to tak, jak píšete:
... takto fungují už z doby dávno před covidem - a dobrý... zdravím JASponza
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 21, 24 RVT 21, 24 Win 10, 11 x64 |
|
![]() |
|
![]() |
Díky za polopaticky sdělené zkušenosti
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21844 |
![]() |
Neberte to přihlašování a odhlašování jako nějaký "vypínač" licence. Je to jen občasné ověřování. Také nemusíte být vůbec online a přesto to bude fungovat.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,941 sekund.