Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2649 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

začal se mi sekat civil

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Vojan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.lis.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad, Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vojan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: začal se mi sekat civil
    Zasláno: 25.pro.2020 v 13:51
Dobrý den, mám prosbu, 

začal se mi dnes sekat civil 3d. Pravděpodobně to začalo vytvořením stylu kot...při zoom, procházení výkresu je vše v pořádku, ale kdyz chci potvrdit kotu, tak vše bez problému běží až do závěrečného odkliknutí (tzv. kliknu odkud + následne kotu natahnu do pozadavovaneho mista - toto vše běží normálně, ale jak potvrdím pozici, tak to zamzrne klidně i na cca 4 s. Delo se mi to i u vlozeneho vykresu svodidla, ktere melo 2500 casti, ale po vytvoreni bloku jiz toto svodidlo (posun) funguje bez sekani, ale ty koty porad zamrzavaji...Nevite cim by to mohlo byt? Diky za rady
Zpět nahoru
Boleslav Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
dříve Solidworks, teď Inventor
Stav: Offline
Bodů: 288
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Boleslav Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.pro.2020 v 19:04
Nejsou v tom výkresu nějaké stovky nebo tisíce měřítek anotací? Zkusil bych taky udělat Audit toho výkresu.
Zpět nahoru
Vojan Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.lis.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad, Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 11
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vojan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.pro.2020 v 20:17
jak to zjistim? pripadne ten audit udelam jak? nejsem uplny profik v cadu, delam ted diplomku a s civilem pracuji tak po třetí v živote...
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1620
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.pro.2020 v 20:39
Dobrý den,
napíšete příkaz DIAG a zkontrolujete chyby. Nevíme, ale na jakém výkrese děláte, když tam máte svodidlo o 2500 entitách. Jak veliký je tedy výkres?...zkusil bych spíš vypnout třeba pomocné tipy příkazem ROLLOVERTIPS


Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6867:VIPPomalý, trhaný pohyb myši v okně AutoCADu - řešení.
Tip 9622:VIPNáhodné zasekávání AutoCADu, chyba WSCommCntr4.exe
Tip 7286:Zadrhávající kurzor v AutoCADu ve Windows 7/8/10.
Tip 7221:VIPPo instalaci Service Packu je práce v CAD aplikaci pomalá, trhaná.
Tip 9457:AutoCAD Civil 3D 2013 CZ mi hlásí Neznámý příkaz.
Tip 7771:Nefungují mi klávesové kombinace Alt+nnn v AutoCADu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.