Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2850 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inventor Nesting - jak spustit trial

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
sucha.ladislava Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Autocad 2020, Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 52
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sucha.ladislava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inventor Nesting - jak spustit trial
    Zasláno: 26.led.2021 v 19:06
Dobrý den,
stáhla jsem si 30denní trail verzi (přes tlačítko trial na webu autodesku) nainstalovala jsem si Inventor Nesting, ale nikde žádné tlačítko, že se spustí trial. Chce to po mě zadávat licencnčí kódy.
Jak to spustit, abych si v inventoru spustila tu trial verzi?
Děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20092
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.led.2021 v 19:18
V případě modulu Inventor Nesting může být přístup k Trial licenci omezen. Kontaktujte prosím CAD Studio. Pokud platí informace z vašeho uživatelského profilu (škola), můžete využít bezplatnou výukovou licenci.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sucha.ladislava Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Autocad 2020, Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 52
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sucha.ladislava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.led.2021 v 20:33
Dobrý večer,
děkuji za odpověď. Ano škola, ale při přihlášení na svůj účet (po přihlášení na autodesk.com) jsem ji nenašla v seznamu SW. Stahovala jsem zde. http://https://www.autodesk.com/products/inventor-nesting/overview 
Pokud je to špatné místo, prosím o nasměrování.

A to od září Autodesk změnil licencování, kdy jsme se museli všichni znovu při stažení SW prokazovat, že jsme ze školy (to byla hrůza).
Děkuji

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20092
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.led.2021 v 21:26
Výukové verze (vč. Nestingu) jsou zde:

Pokud už je škola v systému zavedena, mělo by být schválení jednodušší. Pro studenty stačí potvrzení o studiu (i české) nebo ISIC karta - viz www.cadstudio.cz/edu

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sucha.ladislava Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Autocad 2020, Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 52
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sucha.ladislava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.led.2021 v 21:31
Dobrý den,
už jsem se doklikala (teda je to "opruz") po složitém procesu ke klíči. Ale po zadání a potvrzení aktivace se mi stále zobrazuje. Děkuji za pomoc

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 94724/106701.png


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20092
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.led.2021 v 21:40
To je nějaký problém s verzí Windows, resp. webového prohlížeče - viz:

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
sucha.ladislava Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Autocad 2020, Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 52
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sucha.ladislava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.led.2021 v 22:34
Dobrý den,
to je divné. Samotný Inventor 2021, AutoCad2021 jsem aktivovala vpohodě.
Mám MSIE11 a Edge v poslední verzi. Skripty jsou povolené.
Když spustím inventor, tak jak je nahoře vlevo můj účet, tak ať kliknu na cokoliv (podrobnosti o účtu, spravovat licence,...) tak to funguje (ale to asi nepotřebuje JS).
Dokonce jsem nastavila i jako výchozí prohlížeč Edge a nic.
Tak nevím co dál.
PS. jedu na W7, ale je to stále podle webu Autodesku podporovaný systém.

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20092
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.led.2021 v 06:07
Windows 7 nejsou podporovaný systém - ani Autodeskem, ani samotným Microsoftem. Pro AutoCAD 2021 je potřeba 64bitová verze Windows 10 nebo Windows 8.1, pro Inventor 2021 dokonce je Windows 10.

Podrobněji viz:
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 12219:Po instalaci aktualizace Inventor 2019.4 se mi nenačítá Nesting Utility.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.