Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2967 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Instalace AutoCAD

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PPeterka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.led.2021
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PPeterka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Instalace AutoCAD
    Zasláno: 01.úno.2021 v 12:44
Stáhnul jsem si jako student instalaci AutoCADu a nainstaloval ho. Omylem jsem si ho ale smazal a teď mi ta instalace už nejde znovu spustit. Nevíte čím to je? Je to blokované jen na jeden pokus?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19766
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.úno.2021 v 12:54
Stáhnul jste si opravdu celou instalaci (cca 4GB) nebo jen řídicí program pro web instalaci? Web instalace jde spustit skutečně jen těsně po stažení onoho samotného krátkého řídicího programu. Místo "web install" použijte metodu stažení "browser download" - tím získáte kompletní instalační archiv.

Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
PPeterka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.led.2021
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PPeterka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.úno.2021 v 17:15
Děkuji, ve složce mám Setup.exe a AutodeskInstallNow.exe. Ale oba mají jen asi 1 MB takže je to asi ten případ jak píšete. Stáhnu znovu.
Zpět nahoru
PPeterka Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.led.2021
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PPeterka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.úno.2021 v 12:59
Už vše funguje. Díky.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10527:VIPChyba "Windows Installer" při instalaci AutoCAD LT 2016 pod Win10.
Tip 7027:VIPSíťová instalace AutoCAD Map 3D 2010 se SP1/SP2 pomocí GPO (Nástroj AdLM nelze inicializovat)
Tip 9933:Nelze spustit Navisworks Navigator v AutoCAD Plant 3D.
Tip 10640:V jakém pořadí instalovat service packy CAD produktů?
Tip 12067:Po instalaci AutoCAD Plant 3D 2019 zmizí některé parametry v paletě vlastností.
Tip 6576:Přidání výrobků dalších firem do AutoCADu Electrical.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,110 sekund.