Diskuzní fórum, poradna
![]() |
| ![]() |

Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Nelze ULOŽIT Revit |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
JKA ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 08.lis.2017 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autocad LT 2014 Stav: Offline Bodů: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 04.úno.2021 v 09:47 |
Dobrý den,
uložil jsem si projekt pod novým názvem "uložit jako" a nyní nemohu průběžně ukládat pomocí tlačítka "uložit" (je neaktivní-bílé). Ukládat mohu pouze přes "uložit jako" a nebo po upozornění před ukončením Revitu. Předem děkuji.
|
|
![]() |
|
JKA ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 08.lis.2017 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autocad LT 2014 Stav: Offline Bodů: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrý den, stále mi u jednoho projektu nefunguje tlačítko uložit CTRL+S. Nějaký nápad co dělám špatně ? Děkuji.
|
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20 Stav: Offline Bodů: 1051 |
A není proejkt jen pro čtení? Pravým klikem na RVT soubor -> vlastnosti a tam to prozkoumejte...?
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 2019, RVT 18, 20 Win 10 x64 |
|
![]() |
|
Není, projekt mohu upravovat a i ukládat, ale musím volit buď "soubor->uložit jako" a nebo při ukončení práce zavřít křížek a jsem pobídnut zda chci uložit změny. I připomínání uložení projektu funguje. Pouze "Uložit" nemohu mačkat...Děkuji.
|
|
![]() |
|
splonk ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20 Stav: Offline Bodů: 1051 |
Aha, a zkoušel jste klavesovou zkratku Ctrl+S?
A vubec... Vy asi pracujete na centrálním modelu - soudím podle one kostičky se zelenými šipkami na Vašem prvním obrazku... -> Neberte to "osobně", ale víte o tom...? Víte co děláte a děláte to záměrně?
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 2019, RVT 18, 20 Win 10 x64 |
|
![]() |
|
Jakub Jansa ![]() CAD Studio support ![]() ![]() Přihlášen: 03.led.2019 Lokalita: ČR (JM) Používám: Revit 2019 Stav: Offline Bodů: 6 |
Dobrý den,
vypadá to, že máte otevřený přímo centrální model. A pokud ano, tak do něho ukládat nepůjde. Pokud je sdílená spolupráce záměrná, tak pozor na poškození centrálního modelu. Pokud ne tak odpojit od centrálního modelu, vytvořit lokální kopii a v ní již bude fungovat ukládání jak má. S pozdravem Jansa
|
|
![]() |
|
Tento projekt mi byl zaslán jako "odpojený od centrálu" a následně jsem si ho chtěl pro jistotu ještě přeuložit a nejspíš jsem udělal chybu, že jsem ho uložil jako centrální model...Když ho přeuložím pouze jako projekt. Tak to již funguje, mockrát děkuji všem.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,143 sekund.