Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3049 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Render v Revit LT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Hrubis Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.říj.2019
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hrubis Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Render v Revit LT
    Zasláno: 14.úno.2021 v 09:03
Nevíte jestli jde nějak počítat rendering pohledů i v Revitu LT? Někde čtu že ano, jinde zase že to nejde.
Zpět nahoru
LukasG Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 26.zář.2018
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Revit
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace LukasG Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2021 v 09:44
Verze Revit LT nemá funkci rendrování ale můžete v ní spouštět cloudový render počítaný na serverech Autodesku.
Zpět nahoru
Saab Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.kvě.2013
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Autocad LT2017, Revit LT 2014
Stav: Offline
Bodů: 59
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Saab Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.bře.2021 v 12:00
Dobrý den,

přidám vlastní zkušenost. 
Render v cloudu nestojí za nic. Já sám osobně render nepoužívám a používám realistické zobrazení s texturami - při trochu cviku z toho dostanete slušný výstup, hlavně bez nutnosti cokoliv předělávat při změnách. Takový postup se mi nejvíce osvědčil. Pokud chcete kvalitní render lze exportovat do Lumionu (platí i pro LT) - viz https://www.youtube.com/watch?v=M6CSnVEVTT8J. V příloze ukázka realistického zobrazení s texturami přímo s Revitu LT

Pěkný den

M
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 49946/Rekre_Pracejovice_DSP_3.jpg

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19951
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.bře.2021 v 20:09
Render v cloudu není nijak významně omezený oproti renderu přímo v Revitu. Nicméně jako u každé renderované scény, záleží na nastavení materiálů, světel a stafáže. Pro jednodušší exteriérové rendery dosáhnete solidních výsledků i pomocí realistického zobrazení. Pro kouzla se stíny, světly a odrazy už budete muset sáhnout po renderu. Příklady cloud renderingu z Revit modelů najdete v Autodesk galerii, viz např.:

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Saab Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 23.kvě.2013
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Autocad LT2017, Revit LT 2014
Stav: Offline
Bodů: 59
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Saab Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.bře.2021 v 09:54
Ještě připomenu, že cloudový render v LT je za peníze (kredit) podle velikosti obrázku. Zdarma jsou pouze "náhledy" s velmi nízkým rozlišením. Za mě fakt nedoporučuji.

M
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 12621:Jak zadat rozměry v Revitu v jiných jednotkách?
Tip 8027:Rendering v Autodesk Vasari hlásí nedostatek paměti.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.