Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3013 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

hydroizolacia

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
johny.alias Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 105
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: hydroizolacia
    Zasláno: 02.bře.2021 v 15:30
ahoj
vytvoril som si stenu s hydroizolaciu ale nezobrazuje mi ju to len nosnu a TI vrstvu, viete poradit vdaka
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3596
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2021 v 17:35
Jak silnou vrstvu ve skladbě tvoří ta hydroizolace?
Zpět nahoru
johny.alias Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 105
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2021 v 18:38
zvacsil som hrubku
obrys sa mi ukazal ale vo zvyslom smere to ukazuje zle
ale hr. izolacie byvaju par mm potreboval by som aby sa mi tam tak ukazala...a nie ze ju musim nasvavit na hrubku 20 mm
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3596
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.bře.2021 v 10:21
Pokud potřebujete upravit vzhled řezu tak, aby zobrazení hydroizolace neodpovídalo reálným hodnotám, ale jen graficky zvýraznit, použijte detailovou komponentu hydroizolace, vždy nutno každý řez podlahou, stěnou, střechou atd, který bude na výkrese, doplnit o tuto komponentu. Práce zbytečná, ale ...
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.