Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3126 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Jak do Inventoru přidat nové rozměry závitů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
KubaKubikula Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 10.bře.2021
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace KubaKubikula Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Jak do Inventoru přidat nové rozměry závitů
    Zasláno: 10.bře.2021 v 18:13
Dobrý den,

nedaří se mi přidat potřebný rozměr závitů (M74x1,5) do Inventoru. Už zde byl podobný dotaz, ale sloužil pro starší verze Inventoru. Používám Inventor 2020. Dočetl jsem se, že závity přidám přes "thread.xls", ale problém je, že když to otevřu, načte se mi prázdný Exel a nejsou tam uvedené hodnoty závitů. 

Poradíte mi, prosím, kde by mohl být problém, či co dělám špatně? Nebo je jiná cesta jak to udělat?

Děkuji. 
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1472
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.bře.2021 v 18:20
Přidávání závitů by mělo normálně fungovat. Otevíráte správný soubor? 
...\Design Data\XLS\cs-CZ\thread.xls


Zpět nahoru
KubaKubikula Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 10.bře.2021
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace KubaKubikula Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.bře.2021 v 18:29
Tak jsem to našel. Našel jsem si "thread.xls" v jiný (špatný) složce, respektive přehlédl jsem Design Data.

Děkuji moc! Smile
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2029:Jak do Inventoru přidat nové rozměry závitů (stoupání, průměr...)?
Tip 6401:Výběr stoupání závitu - nejmenší stoupání.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 12621:Jak zadat rozměry v Revitu v jiných jednotkách?
Tip 10335:VIPJak přidat nový rozměr prvků při vytváření uživatelských prvků v Plant 3D.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.