Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4120 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Mračno bodov v Inventore

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 932
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Mračno bodov v Inventore
    Zasláno: 30.bře.2021 v 11:42
Pekný deň,
mám ísť robiť jednu jestvujúcu strojovňu v ktorej investor dal urobiť 3D scan interiéru.
Viete mi poradiť v akom formáte si mám žiadať dáta zo skenera, aby to bolo pre Inventor jedlé ale aj stráviteľné? Sú potrebné nejaké úpravy pred tým než to načítam do INV?
Jestvuje nejaký užitočný manuál, ktorý si treba preštudovať, kým človek začne na tom robiť?
Doteraz som sa s importovaním mračna bodov do INV nestretol...
Vďaka

Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19922
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.bře.2021 v 15:03
Skenovaná data je potřeba předžvýkat v Autodesk ReCap Pro, takže jakýkoliv formát, který jde zpracovat v ReCap.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Martin Madaj Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 05.lis.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor Professional 2020, Inventor Nastran 2020
Stav: Offline
Bodů: 308
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Martin Madaj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.bře.2021 v 14:33
Dobrý den,

ještě doplním kolegu. "Předžvýkat" znamená podle potřeby oříznout, rozdělit nebo sloučit. A potom importovat do Inventoru jako *.rcp nebo *.rcs.

S pozdravem
Martin Madaj.
M.M.
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 932
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.bře.2021 v 14:35
Vďaka za radu
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9492:VIPPřevod mračna bodů na 3D model (postup, tipy).
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.