Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4781 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Cyklus způsobuje zablokování

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kubíček Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD 2020 a Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 99
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kubíček Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Cyklus způsobuje zablokování
    Zasláno: 21.dub.2021 v 10:56
    Pracuji s Inventorem 2020 prof., Windows 10. U souboru "UJ-BSP-LÁVKY VN 22 kV-d.iam" je otazník. Využívám isoubory a isestavy a nepoužívám Vault. Po stisknutí tlačítka "vyřešit soubor" se mi zobrazí  hláška:

    Odkaz z CHEM. KOTVA Md-L HIT-HY MM+.iam do CHEM. KOTVA Md-L HIT-HY MM+.iam způsobuje cyklus a je zablokován.

    Podobná hláška se přepisuje i do nadřazené sestavy. Z této sestavy se potom nedaří vytvořit výkresový soubor idw.

   Existuje způsob, jak odstranit toto zacyklení?
jku
Zpět nahoru
Kubíček Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD 2020 a Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 99
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kubíček Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.dub.2021 v 09:08
Chyba odstraněna. V i-sestavě odpovídal název první Chemické kotvy názvu vlastní i-sestavy. Odstranění příslušného řádku z tabulky a vymazáním odpovídajícího souboru z příslušného podadresáře i chyba (?) vypadl.
jku
Zpět nahoru
Jan Videcký Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 12.lis.2010
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
Inventor, Vault
Stav: Offline
Bodů: 64
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Videcký Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.dub.2021 v 09:19
Děkujeme za informaci.

Hezký den
Videcky Jan
Ing. Jan Videcký, konzultant
Arkance Systems CZ s.r.o.
Autodesk Platinum Partner – CAD/GIS řešení
https://www.arkance-systems.cz/
www.cadforum.cz   blog.cadstudio.cz



Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4392:VIPJak zakázat některé příkazy Inventoru?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.