Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3229 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Barvy ve Fusion

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Honza Lichý Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 26.dub.2021
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Fusion
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Honza Lichý Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Barvy ve Fusion
    Zasláno: 26.dub.2021 v 06:28
Mám začátečnický dotaz ve Fusion 360. Jak si můžu nadefinovat vlastní barvu pro 3D model?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20039
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.dub.2021 v 11:06
Barvy jsou ve Fusion 360 primárně řešeny pomocí Vzhledů (Appearance), resp. Materiálů. V paletě si můžete vytvořit libovolnou další položku s vlastním nastavením barev, textur, lesku..., nebo sáhnout po hotové knihovně, např. RAL barev:
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Honza Lichý Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 26.dub.2021
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Fusion
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Honza Lichý Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.dub.2021 v 06:31
Jo, už jsem to našel, díky.

A když pak otevře můj model někdo na jiném počítači, zůstane ta barva nastavená?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20039
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.dub.2021 v 11:17
Ano, všechny potřebné vlastnosti si nese přímo model.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12300:VIPJak nastavit libovolnou vlastní barvu pozadí ve Fusion 360?
Tip 12832:RAL paleta barev ve Fusion 360 (a BS, AS, NCS).
Tip 12695:Jednoduchý Alt-trik při výběru kontur ve Fusion 360.
Tip 11697:Nastavení čisté bílého pozadí ve Fusion 360.
Tip 10587:Fusion 360 nevytvoří výkres, chyba Unknown command "0.0000,1.0000,0.0000"
Tip 10770:Co znamená oranžová značka u ikony náčrtu ve stromu modelu ve Fusion 360?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,108 sekund.