Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
AutoCad 2021 - neuzavřené křivky se tisknou jako u |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
alfred
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
Téma: AutoCad 2021 - neuzavřené křivky se tisknou jako u Zasláno: 31.kvě.2021 v 21:22 |
Dobrý den všem, měl bych problém v AutoCadu 2021. Pokud nakreslím křivku, jejíž konce mají některou ze souřadnic (X, nebo Y) stejné - například taková křivka vnikne, pokud nakreslím obdélník a příkazem oříznout zruším jednu ze stran. Pak při tisku se křivka tiskne špatně - vytiskne se jako uzavřená. AutoCad je verze 2021 se service packem (verze 2021.1.1) Zkoučel jsem to i na jiném PC v AutoCadu MAP 3D 2021 a stejný problém. Dělá to i nově založený výkres - poškozeným DWG to tedy není. Přikládám příklad v DWG a PDF vytištěného z AutoCadu a pak naskenovaný výtisk. Zajímavé je, že se takto divně chová i když chci vytisknout PDF vytvořené z AutoCadu - v PDF se to jeví jako v pořádku, ale při výtisku na papír jsou křivky uzavřené. Při tisku na jiném PC z jiné verze než 2021 (zkoušel jsem Civil 2018) se vše vytiskne jak má. Operační systém Windows 10, pokud vím, tak aktualizace průběžně instalovány. Hledal jsem, zda to neopravuje nějaký service pack a nic jsem nenašel. Ani jinde jsem na podobný problém nenarazil.Nesetkal se s tím prosím někdo? |
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21695 |
Zasláno: 31.kvě.2021 v 21:52 |
To vypadá, že problém bude v tom tiskovém driveru. Přes co to tisknete? Zkoušeny oba vestavěné PDF drivery a chová se normálně (AutoCAD 2021.1, _VERNUM=R.118.0.0, Win10)
|
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
alfred
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel Přihlášen: 14.říj.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: AutoCad MAP 2011 Stav: Offline Bodů: 1675 |
Zasláno: 01.čer.2021 v 21:21 |
Tisk do PDF je na driver AutoCadu DWG2PDF Tisk na tiskárnu je přes ovladač tiskárny RICOH. Při tisku z AutoCadu 2018 na stejnou tiskárnu to vyleze správně a tiskový ovladač je stejný. Problém s 2021 není to na mém PC a tedy nevím, kdy přesně to začalo dělat. |
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,297 sekund.