Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3423 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nápověda

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
rysava Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.srp.2021
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
autocad 2012
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rysava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nápověda
    Zasláno: 01.srp.2021 v 13:20
Dobrý den, 
1/potřebuji nastavit nápovědu k tlačítkům.. resp. nevím čím se zrušila - pro kreslení mnohoúhelníku kdy v řádku vyskakovalo co zadat
2/ při zadání obdélníku, na kterémkoli místě výkresu a dopsání požadovaného rozměru, se zobrazí nesmysl, protože to zobrazuje od nuly, nikoliv, od zvoleného místa. AC 2012
samozřejmě jsem hledal v nástrojích a  možnostech, ale již je to dobu nad mé síly....důvod registrace.
děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20191
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.srp.2021 v 19:17
ad 1) upřesněte prosím - nápověda je na klávese F1, ta nejde tak snadno "zrušit"; myslíte tooltipy? nebo výzvy voleb v příkazovém řádku? celý příkazový řádek?

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
rysava Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.srp.2021
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
autocad 2012
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rysava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.srp.2021 v 06:16
ano byl to v podstatě příkazový řádek, ale ne ten který vyvolám  ctrl+í .....  spíše u kurzoru okénko, jestli si to dobře pamatuji
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2022
Stav: Offline
Bodů: 330
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.srp.2021 v 08:57
Předpokládám, že Vám asi jde o zadávání souřadnic v dynamickém módu "DYNMODE", defaultně je nastaveno na 3.
Zpět nahoru
rysava Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.srp.2021
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
autocad 2012
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rysava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.srp.2021 v 13:31
zdravím,
uf, dynmode mi nic neříkalo, ale dohledal jsem, a je to přesně ono, takže mám nápovědu a kreslí to i ty obdélníky jak mi to vyhovuje........za samouka, věčně na začátku děkuji.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8084:VIPSpouštění lokální nápovědy v Inventoru 2012, 2013, 2014.
Tip 3497:VIPPřidání vlastní dodatečné nápovědy do AutoCADu nebo AutoCADu LT.
Tip 4768:VIPSnadná oprava chyb nápovědy (Help) Inventoru.
Tip 7447:Doplnění lokální AutoCAD nápovědy do Civil 3D 2011.
Tip 9992:Přepnutí Inventoru 2015/2016 a vyšších na lokální nápovědu.
Tip 7288:Přepnutí online nápovědy AutoCADu 2011 na lokální help soubory.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.