Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1789 |
![]() Zasláno: 04.zář.2021 v 17:54 |
Lze ještě nějakým způsobem aktivovat Autocad 2016 (BDS 2016). Kleklo mo PC kde jsem měl BDS 2015.
Zkoušim to ještě nějakým způsobem zprovoznit, abych se alespoň pokusil přenést licenci 2015. K tomu ještě dotaz - musím postupně přenášet jednoslivé aplikace, nebo se mi licence přesena najednou komplet na všechno - Autocad, Architektur, MEP, struktural apod. |
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21163 |
![]() |
Verze 2016 by ještě měl jít aktivovat. Suite licence byla jedna pro všechny aplikace, takže stačí 1x.
|
|
![]() |
|
zdrk ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.kvě.2007 Lokalita: ČR (KV) Používám: Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015 Stav: Offline Bodů: 1789 |
![]() |
Děkuji, jen jsem asi nepochopil článek Podpora a aktivace starších verzí Autodesk software.
Tak pro jistotu rychle nainstalovat, aktivovat a v případě nutnosti přenášet licenci. |
|
![]() |
|
Petr Studik ![]() Arkance Systems support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 18.bře.2019 Lokalita: Czech Republic Používám: Maya 2019 Stav: Offline Bodů: 7 |
![]() |
Zatím by 2016 ještě měla jít aktivovat, postupuje jako při nové instalaci a aktivujte přes sériové číslo.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.