Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3910 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Aktivace autoCad 2016

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1782
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Aktivace autoCad 2016
    Zasláno: 04.zář.2021 v 17:54
Lze ještě nějakým způsobem aktivovat Autocad 2016 (BDS 2016). Kleklo mo PC kde jsem měl BDS 2015.
Zkoušim to ještě nějakým způsobem zprovoznit, abych se alespoň pokusil přenést licenci 2015.
K tomu ještě dotaz - musím postupně přenášet jednoslivé aplikace, nebo se mi licence přesena najednou komplet na všechno - Autocad, Architektur, MEP, struktural apod.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20193
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.zář.2021 v 09:54
Verze 2016 by ještě měl jít aktivovat. Suite licence byla jedna pro všechny aplikace, takže stačí 1x.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1782
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2021 v 08:40
Děkuji, jen jsem asi nepochopil článek Podpora a aktivace starších verzí Autodesk software.
Tak pro jistotu rychle nainstalovat, aktivovat a v případě nutnosti přenášet licenci.
Zpět nahoru
Petr Studik Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 18.bře.2019
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Maya 2019
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Studik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.zář.2021 v 11:16
Zatím by 2016 ještě měla jít aktivovat, postupuje jako při nové instalaci a aktivujte přes sériové číslo.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9745:Chyba: Váš požadavek na aktivaci online vyvolal chybu (400)
Tip 9048:Při pokusu o aktivaci licence: produkt nelze registrovat v České republice
Tip 11167:Problém AutoCADu ve Windows 10 Anniversary Update (klávesa F8).
Tip 10159:VIPPřímý kontakt na živého operátora Autodesku při aktivaci licence.
Tip 9964:VIPHavárie při aktivaci CAD aplikace - ad32lw.exe
Tip 10527:VIPChyba "Windows Installer" při instalaci AutoCAD LT 2016 pod Win10.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.