Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
pavel2100 ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 15.zář.2021 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Autocad , Inventor (2022) Stav: Offline Bodů: 2 |
![]() Zasláno: 15.zář.2021 v 17:41 |
Dobrý den,
nastal mi problém po aktualizaci Inventoru na verzi 2022. Jedná se o 3D obrábění pomocí dokončovací operace "Konturové". Pokud si v modelu navolím jakoukoliv hlídanou plochu, Inventor mi nevygeneruje žádné dráhy, pouze se mi u této operace zobrací červený křížek. U ostatních 3D operací, pokud si navolím některé hlídané plochy, tak fungují bez problémů. Dělá to pouze u této jedné zmíněné operace. 3D obrábění pomocí operace Konturové, je pro mě jedna s nejpoužívanějších a je to i celkem problém, jelikož věci které se opakovaně vyrábí a je tam použita tato operace, tak nyní to nefunguje. Nikdy s tým nebyl problém, až po aktualizaci. Už jsem zkoušel vše možné měnit a bez výsledku. Nevíte někdo, kde může být problém ? Děkuji |
|
![]() |
|
rys-kt4 ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 21.lis.2011 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor - PrDSU, Solid Edge Stav: Offline Bodů: 456 |
![]() |
Zdravím.
Neaktualizovat! Pokud máte vyladěný systém, tak s ním vydržíte 3roky, ale klidně i 5. Potřebujete to co nové verze poskytují, poskytují li vůbec něco významného? Už dávno neplatí že vše nové je nutně lepší, a nejen u SW. A za případnou ztrátu času to pohraní si nestojí. Novou verzi instaluji až je vyladěná a stabilní, klidně i za 3 roky. Je to jen otázka priorit.
|
|
JanB.
|
|
![]() |
|
krupicka ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Arkance Systems support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 15.říj.2015 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor HSM Stav: Offline Bodů: 122 |
![]() |
Zdravím, máte nejakuálnější verzi Inventor CAMu, 2022.1 ? Zkontrolujte to, prosím.
Máte správně v nastavení vybrán Model? Jakou chybu vám Inventor CAM píše, když dráhy nevygeneruje? |
|
![]() |
|
Lestr ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() ![]() Přihlášen: 18.srp.2009 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Inventor Pro 2022, Vault Pro 2022 Stav: Offline Bodů: 409 |
![]() |
Dovolím si částečně oponovat ![]() Jde o to z jaké verze proběhla aktualizace. Jestli z 2021 nebo třeba 2018/2019. Také jsem slýchával, že nová verze je přelomová a tudíž bezproblémová, ale ty problémy s daty a funkčností se najdou nejen u verze která běží ale holt i u té nové. Já jsem zastáncem toho aktualizovat třeba co 2 roky. Protože práce a možnosti např. ve verzi 2019 v porovonání s 2020 je diamterální. Ale ano jde o to k jakému modelování a využití Inventor slouží. Jestli jsou to nějaký jednoduchý věci, tak se ani po těch 3-5 letech asi nevyplatí aktualizovat a pracovat na systému a s daty které fungují ![]() |
|
![]() Lestr Autodesk Inventor Professional 2022 Autodesk Vault Professional 2022 |
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,984 sekund.