Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.085.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor, Průvodce CAD převody, Konvertor barev, Prohlížeč USD souborů.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.085.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor, Průvodce CAD převody, Konvertor barev, Prohlížeč USD souborů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
JKA ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 08.lis.2017 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autocad LT 2014 Stav: Offline Bodů: 97 |
![]() Zasláno: 07.říj.2021 v 11:22 |
Zobrazení řezů povoleno a přesto mi to hlásí toto...
|
|
![]() |
|
Žufi ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 11.srp.2009 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad2023 + Cadkon2023, Revit2023 Stav: Offline Bodů: 154 |
![]() |
nemůžete mít nastavené, aby ten řez byl Skrytý v měřítkách menších než xxxx ? ... případně je v jiné fázi? nějaký filltr?
|
|
![]() |
|
JKA ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 08.lis.2017 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Autocad LT 2014 Stav: Offline Bodů: 97 |
![]() |
Děkuji,
ale nic skryté neni, fáze, filtry, disciplíny...vše sedí. Potřebuji z tohoto projektu vytvořit řezy pro montáž, nejlépe dnes. Revit mě zase překvapil.
|
|
![]() |
|
Žufi ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 11.srp.2009 Lokalita: ČR (JM) Používám: Autocad2023 + Cadkon2023, Revit2023 Stav: Offline Bodů: 154 |
![]() |
zkuste změnit měřítko toho půdorysu / řezu, zda se objeví
|
|
![]() |
|
![]() |
pořád nic...
|
|
![]() |
|
![]() |
A není prostě jen smazaný? nebo jiné možnosti podle https://www.cadforum.cz/cz/vlozil-jsem-do-pohledu-revitu-prvek-ale-nevidim-ho-tip7137 ? |
|
![]() |
|
![]() |
Děkuji za snahu, řez mohu otevřít, ale potřebuji ho vidět i v půdorysu (není smazaný). Půdorys má nastavenou šablonu, kterou potřebuji kvůli popiskům zachovat. Řezy jsou povoleny a vše v novém řezu mám nastavené dle této šablony... přesně dle všech možných návodů co jsem našel "co dělat, když ... tato hláška"...
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak nakonec jsem našel v šabloně půdorysu špatně pojmenovaný filtr, který vypínal viditelnost řezů...děkuji za nápady.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,750 sekund.