Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3341 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

fck rvt

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
JKA Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.lis.2017
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Autocad LT 2014
Stav: Offline
Bodů: 58
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: fck rvt
    Zasláno: 07.říj.2021 v 11:22

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 80735/řezy.png


Zobrazení řezů povoleno a přesto mi to hlásí toto... 
Zpět nahoru
Žufi Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 11.srp.2009
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad2022 + Cadkon2022, Revit2019
Stav: Offline
Bodů: 139
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Žufi Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2021 v 12:10
nemůžete mít nastavené, aby ten řez byl Skrytý v měřítkách menších než xxxx ? ... případně je v jiné fázi? nějaký filltr?
Zpět nahoru
JKA Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.lis.2017
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Autocad LT 2014
Stav: Offline
Bodů: 58
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2021 v 12:42
Děkuji,
ale nic skryté neni, fáze, filtry, disciplíny...vše sedí. Potřebuji z tohoto projektu vytvořit řezy pro montáž, nejlépe dnes. Revit mě zase překvapil.
Zpět nahoru
Žufi Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 11.srp.2009
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad2022 + Cadkon2022, Revit2019
Stav: Offline
Bodů: 139
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Žufi Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2021 v 12:55
zkuste změnit měřítko toho půdorysu / řezu, zda se objeví
Zpět nahoru
JKA Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.lis.2017
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Autocad LT 2014
Stav: Offline
Bodů: 58
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2021 v 13:03
pořád nic...
Zpět nahoru
Žufi Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 11.srp.2009
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad2022 + Cadkon2022, Revit2019
Stav: Offline
Bodů: 139
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Žufi Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2021 v 13:14
A není prostě jen smazaný? nebo jiné možnosti podle https://www.cadforum.cz/cz/vlozil-jsem-do-pohledu-revitu-prvek-ale-nevidim-ho-tip7137 ?

Zpět nahoru
JKA Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.lis.2017
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Autocad LT 2014
Stav: Offline
Bodů: 58
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2021 v 13:34
Děkuji za snahu, řez mohu otevřít, ale potřebuji ho vidět i v půdorysu (není smazaný). Půdorys má nastavenou šablonu, kterou potřebuji kvůli popiskům zachovat. Řezy jsou povoleny a vše v novém řezu mám nastavené dle této šablony... přesně dle všech možných návodů co jsem našel "co dělat, když ... tato hláška"... 
Zpět nahoru
JKA Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.lis.2017
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Autocad LT 2014
Stav: Offline
Bodů: 58
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2021 v 13:58
Tak nakonec jsem našel v šabloně půdorysu špatně pojmenovaný filtr, který vypínal viditelnost řezů...děkuji za nápady.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.