Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4645 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

RT+ Tabulky do Excelu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2021, Revit ->2022
Stav: Offline
Bodů: 3686
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: RT+ Tabulky do Excelu
    Zasláno: 18.lis.2021 v 15:33
Dobrý den, můžete ovlivnit export tabulek místností do excelu, aby číslo místnosti zachoval jako text a nepředělával ho na jiný formát? Teď nám všechny místnosti označené jako 001 atd předělal při zpětném importu na 1 atd, což je občas na zabití.
Zpět nahoru
martin.biras Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 07.říj.2013
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD, Revit, Navisworks
Stav: Offline
Bodů: 101
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martin.biras Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.lis.2021 v 09:41
Dobrý den, pôvodne sme to takto mali naprogramované, tzn. všetky hodnoty vyexportoval plugin do excelu ako string(text), viacerý uzivatelia nám ale dávali feedback, že by bolo lepšie aby si nemuseli následne tie "texty konvertovať" v exceli na čísla preto sme tam cca 2 roky dozadu zapracovali podmienku -- tam kde je to možné skonvertujeme vramci exportu string to number.
Vedeli by sme si predstavit doplnit tam nejake zašrtávatko kt by umoznilo tuto podmienku vypnut/zapnut podla potreby
Zpět nahoru
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 6114
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.lis.2021 v 04:44
Chápu požadavek, nicméně šlo by si pomoci i v samotném Excelu vlastním formátem.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 270/Excel_001_Vlastni_format.png


PepaR
www | fb
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4776:Export tabulky/seznamu sady listů do Excelu.
Tip 3704:VIPSnadné přenesení tabulky klíčů hladin z Architectural Desktopu do tabulky Excelu.
Tip 2406:VIPJak jednoduše přenést obsah tabulky výkresových stylů do Excelu funkcemi čistého AutoCADu?
Tip 12576:VIPExport seznamu výkresů z vrcholové sestavy (iLogic, Excel).
Tip 8560:Jak exportovat výkresové texty AutoCADu do Excelu?
Tip 552:VIPTabulka Excelu vložená do výkresu (nebo jiný OLE objekt) jsou vytištěny ve špatné kvalitě.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,140 sekund.