Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4071 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Dnešní aktualizace Fusion 360

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20298
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Dnešní aktualizace Fusion 360
    Zasláno: 30.lis.2021 v 10:46
Pokud vám po dnešní aktualizaci Fusion 360 aplikace nejde spustit, pravděpodobně jste si nenainstalovali aktualizaci češtiny rozesílané včera na stávající zákazníky. V tom případě bude možná potřeba nejprve Fusion přepnout do EN (nebo odinstalovat), nainstalovat novou češtinu a pak Fusion spustit znovu (s kliknutím na českou vlaječku aktualizace).

Správný postup je nejprve instalace aktuální "češtiny", pak aktualizace Fusionu.

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
klimji88 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.kvě.2020
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion360, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 51
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace klimji88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2021 v 08:49
fusion nejede ani po odinstalaci všeho. Máte nějaké řešení? Protože momentálně jsem ve stavu že nemůžu pracovat!
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20298
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2021 v 09:03
Odinstalace Fusion a reinstalace češtiny + Fusion by pomoci měla.

Nebo kolega připravil jednoduchý "přepínač" Fusionu zpět do angličtiny - viz:

https://www.cadstudio.cz/dl/RemoveFusionCzLang.exe

a v anglické verzi Fusion pak klikněte na českou vlaječku.


Upravil Vladimír Michl - 01.pro.2021 v 09:14
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
klimji88 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.kvě.2020
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion360, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 51
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace klimji88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2021 v 09:06
nakonec bez instalace češtiny fusion jede

Jak mám aktualizovat češtinu? Když nainstaluju českou lokalizaci tak se fusion už nespustí.


Upravil klimji88 - 01.pro.2021 v 09:11
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20298
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2021 v 09:15
Určitě instalujete tu verzi, kterou jsme rozesílali v pondělí?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
VlJanecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Stav: Offline
Bodů: 451
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace VlJanecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2021 v 09:58
Taky jsem si nejdřív nainstaloval aktualizaci Fusionu. Ale problém se u mně vyřešil jeho odinstalací a reinstalací. Už jedu zase česky.
Zpět nahoru
klimji88 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.kvě.2020
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion360, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 51
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace klimji88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2021 v 10:35
Komu jste rozesílali?

mám jen původní verzi češtiny žádnou jinou
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20298
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2021 v 12:19
Dívám se do vašeho uživatelského profilu - šlo i na vaši firmu, na kontakt uvedený při objednání a autorizaci licence, adresa ucetni@.....
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
klimji88 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 20.kvě.2020
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Fusion360, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 51
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace klimji88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2021 v 12:25
ok to je na účetní.... zjistím

už jede i s cz díky


Upravil klimji88 - 01.pro.2021 v 13:11
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10273:Chyba instalace či aktualizace Fusion 360 (locked).
Tip 13079:Přerušené aktualizace Fusion 360 (produkt se automaticky neaktualizuje)
Tip 12381:Jak (re)aktivovat české prostředí ve Fusion 360?
Tip 12963:Změna tabulky výběru postprocesoru ve Fusion 360.
Tip 12942:Po aktualizaci Fusion 360 se mi nezobrazuje ribbon (panel je černý).
Tip 10587:Fusion 360 nevytvoří výkres, chyba Unknown command "0.0000,1.0000,0.0000"


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,500 sekund.