Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5816 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Import souboru styxml do výkresu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PopelkaM Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.čvc.2010
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor Suite 2011
Stav: Offline
Bodů: 41
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PopelkaM Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Import souboru styxml do výkresu
    Zasláno: 20.pro.2021 v 10:35
Dobrý den,
lze např. iLogicem ,nebo VBA importovat soubor stylů styxml do výkresu ?

Děkuji s pozdravem Popelka
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1554
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2021 v 11:00
Podle mě to nejde. Ale je možné importovat styly z globálního úložiště (DesignData). Potom je možné je použít v aktuálním výkresu.
Zpět nahoru
PopelkaM Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.čvc.2010
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor Suite 2011
Stav: Offline
Bodů: 41
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PopelkaM Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2021 v 12:26
Můžete poslat kód ?

Popelka
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1554
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2021 v 13:04
Nic hotového nemám.
Zpět nahoru
PopelkaM Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.čvc.2010
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor Suite 2011
Stav: Offline
Bodů: 41
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PopelkaM Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.pro.2021 v 14:09
Nevadí obešel jsem to jinak...

Děkuji s pozdravem Popelka
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3993:Vytvoření a import/export nového materiálu v Inventoru.
Tip 4496:Jak v Inventoru nastavit barvu z palety RAL nebo Pantone?
Tip 7123:Jak do Inventoru doplnit materiály dle ČSN či Euro?
Tip 2252:Potíže s importem DWF souborů.
Tip 8527:Import 3D DWG souborů AutoCADu do Inventoru.
Tip 3445:VIPNastavení pro automatický import databázových spojení při importu .DGN do Autodesk Mapu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.