Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4791 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

iLogic - změna barvy přepsané kóty na výkrese

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
jarda.krucky Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 20.led.2010
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Autocad, Inventor...
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jarda.krucky Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: iLogic - změna barvy přepsané kóty na výkrese
    Zasláno: 06.led.2022 v 14:55
Dobrý den,
někdy potřebuji na výkrese přepsat hodnotu některé z kót. Dost by se mi hodilo kdyby tato přepsaná kóta byla v inventoru od ostatních kót nějak odlišena, nejlépe změna barvy (pouze v inventoru, tisk normálně), lze toto nastavit pomocí nějakého pravidla v Ilogic, nebo je na to jiný fígl?

Moc děkuji za pomoc
JARDA
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20325
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2022 v 14:58
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
jarda.krucky Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 20.led.2010
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Autocad, Inventor...
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jarda.krucky Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2022 v 15:03
Bohužel mám omezený přístup :-(
JARDA
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7551:Jak vybrat "natvrdo" přepsané kóty ve výkresu Inventoru?
Tip 11500:VIPNastavení barvy pozadí výkresového listu Inventoru pomocí iLogic
Tip 7083:VIPJak přepsat kótu Revitu numerickou hodnotou?
Tip 2910:Jak rychle vybrat kóty s 'natvrdo' zadaným (přepsaným) textem?
Tip 8568:VIPRychlé hromadné přebarvení komponent sestavy Inventoru.
Tip 9970:Proč se změna barvy součásti nepromítne do sestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.