Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3982 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Sloučení tří řádků do jednoho

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
madep Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 143
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Sloučení tří řádků do jednoho
    Zasláno: 04.úno.2022 v 13:32
Dobrý den,

řeším jednu věc. Mám napsané pravidlo, které mi do uživatelských ivlastností zapisuje rozměr tělesa.
Vypadá takto:¨
iProperties.Value("Custom", "L1") = Measure.ExtentsLength
iProperties.Value("Custom", "L2") = Measure.ExtentsHeight
iProperties.Value ("Custom", "L3") = Measure.ExtentsWidth

Já bych potřeboval, aby se mi zapisovali ne do tří řádků, ale do jednoho.
Aby to bylo ve tvaru L1 x L2 x L3

Díky za radu

Martin Depta
ELTODO a.s.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.úno.2022 v 14:18
To je celkem jednoduché - např.:

iProperties.Value ("Custom", "AllDims") = Format(Measure.ExtentsWidth,"###.##") & " x " & Format(Measure.ExtentsHeight,"###.##") & " x " & Format(Measure.ExtentsWidth,"###.##")
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
madep Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 143
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.úno.2022 v 14:26
Díky, toto mi moc pomohlo.
Přeji pěkný víkend
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12156:Rozpiska zobrazuje více součástí v jednom řádku (*Různé*)
Tip 3463:VIPJak převést DWF soubor ze staršího formátu na novější nebo sloučit více DWF výkresů do jednoho?
Tip 11236:VIPJak vykázat Tag různých komponent v jednom sloupci výkazu.
Tip 11963:Jak do kusovníku Inventoru přidat celkovou hmotnost, součet hmotností dané součásti?
Tip 10666:Jak přidat do záhlaví výkazů v Revitu nový řádek, který bude seskupovat některé parametry/sloupce?
Tip 11042:Report Creator slučuje díly do jednoho řádku (výkaz T-kusů).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.