Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
MartinRáčil ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 24.bře.2008 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 32 |
![]() Zasláno: 07.úno.2022 v 06:41 |
Dobrý den, čerstvě se mi překopalo počítadlo na W11. Bohužel, s tím se staly některé ikony velmi těžce čitelné. Některé nejsou ani rozeznat, zda jsou aktivní, či nikoli.
|
|
MR
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 20918 |
![]() |
Inventor 2022 ani starší prozatím nejsou kompatibilní s Windows 11. Doporučujeme vrátit se na kompatibilní verzi operačního systému.
|
|
![]() |
|
Peret ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 09.úno.2022 Lokalita: ČR (Pha) Používám: aplikace Stav: Offline Bodů: 1 |
![]() |
Ach, ten windows 11 je peklo, se mi to aktualizovalo samo, a hledám proč něco nejde a ono to je špatnou kompabilitou :(
|
|
Můj magazín o všem https://www.livli.cz/magazin/
|
|
![]() |
|
MartinRáčil ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 24.bře.2008 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 32 |
![]() |
Já s tím ani nemám. Ptalo se mi to, jestli chci aktualizovat, a dokonce to psalo milion věcí, co se bude měnit atd. No ve snu by mě nenapadlo, že to má vlil na dialogová okna. Všechno jede jak má, řekl bych i svižněji. Je ty mačkátka v dialugo jsou někdy problém. Někdy - ne někdy!! vždy a u všech, tedy jen v inv20. Nic jiného s tím problém nemá. Asi je na tahu autodesk.
|
|
MR
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 20918 |
![]() |
Výhledově je na tahu Autodesk, ale zatím od vydání Windows 11 nebyla vydána žádná verze Inventoru, takže s přechodem na Win11 je nutno vyčkat.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,140 sekund.