Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3324 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

špatné zobrazení ve WIN 11

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jiri Pospisil Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 22.úno.2021
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad LT 2018
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jiri Pospisil Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: špatné zobrazení ve WIN 11
    Zasláno: 11.úno.2022 v 06:48
Na novém notebooku s operačním systémem Windows 11 Pro se AutoCAD LT 2018 nezobrazuje úplně korektně. Rozbalovací okna se zobrazují v průběhu kreslení nečitelně s cizím podkreslením nebo úplně ztmavnou viz přílohy.
Můžete mi prosím poradit co udělat, aby zobrazení bylo v pořádku? Děkuji.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 101425/LT2018-01_2022-02-11_06-42-14.png Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 101425/LT2018-02.png

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.úno.2022 v 08:10
Ano, to je známý problém nekompatibility starších verzí. Řešení je v návratu k operačnímu systému kompatibilnímu s AutoCADem 2018, tedy Windows 10, nebo naopak v povýšení AutoCADu (LT) na verzi kompatibilní s Windows 11, tedy verzi 2022/2021.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Petr7852 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.kvě.2021
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2022
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr7852 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.bře.2022 v 15:51
Dobrý den, mám Win11 a AutoCad 2022, dělá i to taky.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.bře.2022 v 16:05
AutoCAD 2022 nebo aktuální AutoCAD 2022.1.2?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Petr7852 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.kvě.2021
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2022
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr7852 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.bře.2022 v 18:16
v aktuální 2022 1.2
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20511
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.bře.2022 v 18:26
Zkuste ještě jinou verzi driveru grafické karty ve Windows nebo přepnout DirectX (viz GFXDX12).
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 552:VIPTabulka Excelu vložená do výkresu (nebo jiný OLE objekt) jsou vytištěny ve špatné kvalitě.
Tip 13269:Velmi pomalé otevírání nového souboru v Inventoru ve Win 11.
Tip 10052:VIPJak obejít systém řazení položek rozpisky v Inventoru 2015?
Tip 5449:VIPTipy pro urychlení práce Direct3D v Inventoru 11.
Tip 1218:VIPMText entity se vykreslují tlustší/tenčí čarou. Jak se snadno zbavit nadbytečných formátovacích znaků v MTextu (v AutoCADu nebo AutoCADu LT)?
Tip 6436:Podpora protokolu IPv6 pro plovoucí síťové licence.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.