Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3624 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Design Assistant

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
pavelstyl Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD Mech 2016, SE ST8 a NX 10
Stav: Offline
Bodů: 217
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace pavelstyl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Design Assistant
    Zasláno: 13.dub.2022 v 12:10
Dobrý den,
 máme v archivu Inventorovské modely z roku 2010. Docela mě překvapilo, že nejdou verzí 2021 zkopírovat přes Design Assistenta. Nadává mi, že modely musí být zmigrované.
Rád bych použil jednu skupinku z archivu. Přece nebudu migrovat celý projekt, abych si mohl zkopírovat jednu skupinu, nebo ano?

Pavel Štyl


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 99/Inventor2.png


Zpět nahoru
madep Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 143
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.dub.2022 v 13:52
Dobrý den,
bohužel design assistant takhle funguje a soubory se vždycky musí migrovat. Tento program se prakticky nezměnil od roku 2004 kdy jsem v Inventoru začal pracovat a dá se říct že je to nejhorší doplněk v celém balíku. Pokud máte možnost Vaultu, tak ho použijte a pokud ne, tak existuje jeden doplněk, který je součástí Woodwork for Inventor a dá se koupit i samostatně. Ten je uživatelsky daleko více příjemnější a hlavně pokud máte v rámci sestavy více samostatných souborů s výkresy, tak je všechny vidí, což design assistant neumí. Zkušební verze funguje 45 dní. Pokud máte dobrýho šéfa, tak ho zkuste přemluvit, aby vám to koupil.
Cena + výkon se skutečně vyplatí.

Martin Depta
Eltodo a.s.
Zpět nahoru
pavelstyl Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD Mech 2016, SE ST8 a NX 10
Stav: Offline
Bodů: 217
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace pavelstyl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.dub.2022 v 14:08
Dobrý den,
 děkuji za info. S Inventorem děláme pouze okrajově. Máme pro Inventor napsaný svůj vlastní sofistikovanější nástroj na kopírování, bohužel i on interně pracuje s Design Assistentem.
A protože mi na těchto starších datech začal padat, pátral jsem co a jak.
Potřeboval jsem si pouze potvrdit, že bez migrace mám smůlu.
Ještě jednou děkuji.
Pavel Štyl
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4232:V místní nabídce u souboru .IPT chybí položky Pack & Go a Design Assistant.
Tip 5986:Jak zjistit sestavy, ve kterých je použita daná součást?
Tip 4254:Jak zkopírovat uživatelské vlastnosti do jiného souboru Inventoru?
Tip 2617:Jak vyhledat součásti a sestavy schválené určitým pracovníkem nebo z daného oddělení?
Tip 4199:Co znamenají modré a červené trojúhelníčky ve stromu sestavy DA?
Tip 1247:Jak prohlížet výkresy z Mechanical Desktopu (nebo Inventoru) a Architectural Desktopu ve Volo View?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.