Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Design Assistant |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
pavelstyl ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD Mech 2021, SolidEdgeE 2021 a NX 1982 Stav: Offline Bodů: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 13.dub.2022 v 12:10 |
Dobrý den,
máme v archivu Inventorovské modely z roku 2010. Docela mě překvapilo, že nejdou verzí 2021 zkopírovat přes Design Assistenta. Nadává mi, že modely musí být zmigrované. Rád bych použil jednu skupinku z archivu. Přece nebudu migrovat celý projekt, abych si mohl zkopírovat jednu skupinu, nebo ano? Pavel Štyl |
|
![]() |
|
madep ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 01.pro.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Inventor 2022 Stav: Offline Bodů: 160 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrý den,
bohužel design assistant takhle funguje a soubory se vždycky musí migrovat. Tento program se prakticky nezměnil od roku 2004 kdy jsem v Inventoru začal pracovat a dá se říct že je to nejhorší doplněk v celém balíku. Pokud máte možnost Vaultu, tak ho použijte a pokud ne, tak existuje jeden doplněk, který je součástí Woodwork for Inventor a dá se koupit i samostatně. Ten je uživatelsky daleko více příjemnější a hlavně pokud máte v rámci sestavy více samostatných souborů s výkresy, tak je všechny vidí, což design assistant neumí. Zkušební verze funguje 45 dní. Pokud máte dobrýho šéfa, tak ho zkuste přemluvit, aby vám to koupil. Cena + výkon se skutečně vyplatí. Martin Depta Eltodo a.s. |
|
![]() |
|
pavelstyl ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 06.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD Mech 2021, SolidEdgeE 2021 a NX 1982 Stav: Offline Bodů: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrý den,
děkuji za info. S Inventorem děláme pouze okrajově. Máme pro Inventor napsaný svůj vlastní sofistikovanější nástroj na kopírování, bohužel i on interně pracuje s Design Assistentem. A protože mi na těchto starších datech začal padat, pátral jsem co a jak. Potřeboval jsem si pouze potvrdit, že bez migrace mám smůlu. Ještě jednou děkuji. Pavel Štyl
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,169 sekund.