Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2689 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Ještě jeden licenční dotaz

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2021, Revit ->2022
Stav: Offline
Bodů: 3780
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Ještě jeden licenční dotaz
    Zasláno: 17.kvě.2022 v 15:30
Máme různé balíky sw, taky balík pouze holý Revit a balík pouze AcadLT. Kolega má přiřazené oba sw, na jednom počítači pustí Revit (pod jeho účtem), na druhém ACADLT taky pod jeho účtem. Je to porušení licenčních podmínek nebo je to OK? Pokud by toto udělal jiný kolega, který má AEC balík, na jednom počítači pustí Revit a na druhém acad, je to porušení podmínek? A pokud třetí kolega, který má pouze Revit, pustí na jednom pc Revit 2020 a na druhém pc Revit 2022, je to porušení podmínek licence?
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1166
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.kvě.2022 v 15:51
DD,
Já bych to moc nezkoušel... obzvlášť pak, poslední dvě možnosti... Ať Vám to ale radši potvrdí zkušenější...
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20618
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.kvě.2022 v 15:56
Jde především o POČET licencí.

Tedy první případ je OK.
Druhý případ NENÍ OK (pokud má je jednu AEC Collection).
Třetí případ také NENÍ OK (pokud má jen jednu licenci).
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2021, Revit ->2022
Stav: Offline
Bodů: 3780
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.kvě.2022 v 16:45
Díky, nemíním to zkoušet, ale některé věci rychle zapomínám :-)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8678:Jak vyvolat aktualizaci tabulky extrakce dat?
Tip 10170:VIPNastavení síťového licenčního serveru FlexNet pro software více výrobců.
Tip 553:Jak nainstalovat NT4 na IDE disk větší než 8.4GB?
Tip 1846:VIPJak zkombinovat více produktů Autodesk na jednom licenčním serveru FlexLM?
Tip 10506:Chyba -4 při spuštění Navisworks.
Tip 2463:Jak zkopírovat spojení, popisky či dotazy dbConnect z jednoho výkresu do druhého?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,113 sekund.