Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4643 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zla kvalita zobrazovania

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
JohnyHAAA Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 17.dub.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad Mechanical 2019
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JohnyHAAA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zla kvalita zobrazovania
    Zasláno: 20.kvě.2022 v 12:45
Zrazu sa mi zhoršilo celkove zobrazovanie objektov  v Autocade (zhoršená kvalita čiar, farieb, kruhy sú mnohouholníky - foto...). Poznam prikaz Regen, ten to trocha zlepsi, ale ide o to ze predtym som mal celkovu kvalitu zobrazovania objektov v lepsej kvalite, teraz to vyzera ako keby som pouzival Autocad 2005. Nemoze byt chyba v graficke karte alebo nieco podobne? Popripade kde moze byt problem?Dakujem za pripadne rady

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 96419/foot2.jpg


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 96419/foto.jpg



Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20600
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.kvě.2022 v 15:48
Nemáte nějak nízko nastavený VIEWRES nebo nemáte styl zobrazení jiný než 2D Drátový?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
JohnyHAAA Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 17.dub.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad Mechanical 2019
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JohnyHAAA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.kvě.2022 v 06:32
Nastaveny mam 2D dratovy model a prikaz viewres mi tiez nepomohol. Prikladam este dve fotky, mozno z nich sa da nieco vycitat, ked klikndem na dany objekt po spravnosti ho ma vysvietit na modro, ale mne ho vysvieti na sivo a plus ta celkova zla kvalita zobrazenia objektov. Dakujem za odpoved

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 96419/da.jpg



Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 96419/daf.jpg


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20600
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.kvě.2022 v 06:51
Pokud zvýšení VIEWRES (aspoň 1000) a následný REGEN nepomohly, tak ještě zkuste WHIPARC=1 a změnit nastavení grafické akcelerace - driverem grafické karty to být také může.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
JohnyHAAA Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 17.dub.2020
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad Mechanical 2019
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JohnyHAAA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.kvě.2022 v 09:02
Dakujem za radu, mal som vypnutu hardwarovu akceleraciu v Autocade (neviem ako sa mi to podarilo vypnut).
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11709:VIPAutomatické publikování 3D PDF modelu ve zvolené kvalitě (iLogic).
Tip 3719:VIPJak ve Volo View zlepšit kvalitu zobrazení sestav Inventoru?
Tip 3531:VIPZpůsoby zlepšení kvality zobrazení textů (fontů) Inventoru.
Tip 5079:Přehled: certifikované grafické karty pro AutoCAD 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, Revit, Inventor.
Tip 4871:Přesné odsazení při vykreslení na jakýkoliv plotr.
Tip 332:Tisk OLE objektů z AutoCADu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.