Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3216 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inventor a Teamcenter

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
HypnoSimi Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 26.kvě.2022
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD 2021 LT, Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace HypnoSimi Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inventor a Teamcenter
    Zasláno: 15.čer.2022 v 12:32
Dobrý den,

mám otázku zda je možné exportovat 3D modely z Teamcentera do Inventoru

Verze Teamcenter - 12
 Inventor 2022
Zpět nahoru
Petr Němec Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems CZ

Přihlášen: 16.čer.2022
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
PLM/PDM
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Němec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čer.2022 v 10:59

Dobrý den,

integrace mezi TC a Inventorem existuje, do jaké míry je funkční, to vám doporučuji ověřit. Záleží, co vše v Inventoru využíváte.

TC si při uložení 3D z Inventoru (CADu obecně) vygeneruje i *.JT soubory a ty pak používá pro vizualizaci v TC. Integrovat jdou systémy NX, Solid Edge, Inventor, Autocad, Catia, Solid Works.

Integraci na Inventor provádí dodavatel TC. 

Zpět nahoru
HypnoSimi Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 26.kvě.2022
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD 2021 LT, Inventor 2022
Stav: Offline
Bodů: 13
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace HypnoSimi Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čer.2022 v 11:03
Dobrý den, 

děkuji za odpověď. Mně by pouze stačilo kdybych si dokázal model z TC otevřít v Inventoru. Koukal jsem že existuje jistý doplněk, ale ten nejspíš bude zpoplatněn. Nevíte náhodou jestli existuje free možnost?

děkuji Šimánek
Zpět nahoru
Petr Němec Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems CZ

Přihlášen: 16.čer.2022
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
PLM/PDM
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr Němec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čer.2022 v 11:15
Model z TC do Inventoru otevřete, ale musíte mít integraci a ta je zpoplatněna dodavatelem TC. Free možnost neexistuje. 
Hezký den.
Petr Němec
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.