Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3632 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Obvod okna

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Bretta Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.zář.2013
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCAD 2017 LT
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Bretta Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Obvod okna
    Zasláno: 17.čer.2022 v 09:41
Po nějakém, nevím jakém, kroku se mi přihodilo, že spodek okna, kde jsou záložky Model a Rozvržení vlevo a ikonky souřadnice, měřítko, tloušťky čar, atd. vpravo, se mi "rozhodily" do dvou řádků, i když před tím byly v jednom. Nepatrně to zmenšuje kreslící plochu. Možnost najetí na hranu a zvětšení resp. zmenšení není, neboť dvojšipka se mi tam neukáže.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 51274/Acad_okno.jpg



Mám AutCAD LT 2020, na funkci to nemá vliv, přepnutí do jiného pracovního prostředí zase nemá vliv na výše popsaný problém.

Předem děkuji za radu
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1152
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.čer.2022 v 10:10
Zkuste pravým kliknout na jeden z Layoutu (rozvrzeni) - a vyberte nejspodnější možnost

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/2022_06_17_02_2022-06-17_10-10-37.png


JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
Bretta Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.zář.2013
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCAD 2017 LT
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Bretta Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.čer.2022 v 10:26
Díky moc. To je ono
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1174:Jak nakreslit kružnici s daným obvodem nebo obsahem?
Tip 5020:VIPExport místností z Revitu do ADT.
Tip 7649:U některých křivek a šraf se nezobrazuje plocha.
Tip 6771:Zokruhovaná svítidla i v Revitu Architecture.
Tip 6869:VIPParametrické zobrazení šířky a délky rozvinu plechu ve výkresu.
Tip 12595:Vlastní pojmenování elektrických obvodů v Revitu 2021.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.