Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 116.500 registrovaných u nás, celkem 1.082.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vylepšený Převodník jednotek.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 116.500 registrovaných u nás, celkem 1.082.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vylepšený Převodník jednotek.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
Konfigurace výchozí šablony INV2023 |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
sucha.ladislava
Zasloužilý člen Přihlášen: 31.led.2020 Lokalita: ČR (HK) Používám: Autocad 2020, Inventor 2020 Stav: Offline Bodů: 125 |
Téma: Konfigurace výchozí šablony INV2023 Zasláno: 15.říj.2022 v 18:44 |
Dobrý den,
v novém Inventoru 2023 je zase něco jinak a jsem z toho zmatená. Často se mi stane, že se mi z ničeho nic změní šablona na DIN apod. Ve starších verzích jsem to dokázala změnit pomocí konfigurace výchozí šablony - viz obrázek. Ale kde to je v nové verzi? Děkuji moc |
|
MILKA
CAD/BIM manager Přihlášen: 09.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: AIS 2023/WIN10 Stav: Offline Bodů: 418 |
Zasláno: 25.říj.2022 v 11:50 |
Zdravím, Vyberte kartu Nástroje Možnosti aplikace Soubor Konfigurovat výchozí šablonu.
|
|
Milan Schwarz
TMW, a.s. Dvůr Králové n/L |
|
Elfenbein
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support Arkance Systems Přihlášen: 01.čvc.2015 Lokalita: ČR (JM) Používám: INVENTOR Stav: Offline Bodů: 49 |
Zasláno: 03.lis.2022 v 14:01 |
Změnu můžete také udělat tak, že vytvoříte nový soubor ze šablony. Uděláte tam změny. Například v Nastavení dokumentu.
A pakto dáte Uložit jako šablonu.
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,484 sekund.