Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3539 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Konfigurace výchozí šablony INV2023

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
sucha.ladislava Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 31.led.2020
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Autocad 2020, Inventor 2020
Stav: Offline
Bodů: 125
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sucha.ladislava Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Konfigurace výchozí šablony INV2023
    Zasláno: 15.říj.2022 v 18:44
Dobrý den,
v novém Inventoru 2023 je zase něco jinak a jsem z toho zmatená. Často se mi stane, že se mi z ničeho nic změní šablona na DIN apod. Ve starších verzích jsem to dokázala změnit pomocí konfigurace výchozí šablony - viz obrázek.
Ale kde to je v nové verzi?
Děkuji moc

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 94724/Inv_2021.PNG


Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2020/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 391
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2022 v 11:50
Zdravím,

Vyberte kartu Nástroje Možnosti aplikace Soubor Konfigurovat výchozí šablonu.
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Elfenbein Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 01.čvc.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
INVENTOR
Stav: Offline
Bodů: 43
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Elfenbein Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.lis.2022 v 14:01
Změnu můžete také udělat tak, že vytvoříte nový soubor ze šablony. Uděláte tam změny. Například v Nastavení dokumentu.
A pakto dáte Uložit jako šablonu.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 8895:Volba jednotek - palce/mm - v Inventoru.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9846:VIPNastavení Plant 3D pro vykazování instrumentů na isometrii (podrobný postup).
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,189 sekund.