Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2789 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vyber z vice entit na sobe

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Bretta Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.zář.2013
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCAD 2017 LT
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Bretta Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vyber z vice entit na sobe
    Zasláno: 20.říj.2022 v 13:21
Dobrý den,
čím mohu nastavit, aby se mi při výběru dvou entit na sobě (např. dva obdélníky mají společnou hranu) objevila nabídka, kterou z entit chci vybrat a nevybralo mi to automaticky tu, která je nahoře. Mám nový NTB a nevím, kde a co mám nastavit - na starém to funguje.
Předem děkuji JB
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Stav: Offline
Bodů: 2443
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (2) Poděkování2   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2022 v 13:37
SELECTIOCYCLING nebo zapnout PŘEPÍNÁNÍ VÝBĚRŮ na dolní liště (ten zelený čtvereček s křížkem) - viz obr.

J. Mantlík

Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Stav: Offline
Bodů: 2443
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2022 v 13:39

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 33/Screenshot_5.jpg

Původně odeslal(a) Mantlík Mantlík napsal(a):

SELECTIOCYCLING nebo zapnout PŘEPÍNÁNÍ VÝBĚRŮ na dolní liště (ten zelený čtvereček s křížkem) - viz obr.

J. Mantlík

Zpět nahoru
Bretta Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.zář.2013
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
AutoCAD 2017 LT
Stav: Offline
Bodů: 15
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Bretta Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2022 v 13:49
Děkuju
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1010:Jak změnit/upravit pouze červené kružnice, čáry ve výšce větší než 100 nebo texty zarovnané doprava?
Tip 4312:VIPVýběr objektů dle obsahu připojených objektových dat.
Tip 3373:VIPJak vybrat objekty výkresu s připojenými hyperodkazy?
Tip 258:Vytvořil jsem z několika entit Skupinu, ale při výběru objektů se mi stále entity vybírají jednotlivě
Tip 216:Jak vymazat hladinu obsahující nějakou entitu?
Tip 5447:Jak vybrat všechny entity v ukázané hladině?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,129 sekund.