Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 2313 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

autocad LT 2015 pada

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PEFU Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.srp.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad LT 2015
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PEFU Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: autocad LT 2015 pada
    Zasláno: 25.říj.2022 v 22:45
Dobrý den, 
nedokázal byste někdo poradit, co udělat s Acad 2015 LT... Vše fungovalo ok, veškeré dwg soubory jsem bez problémů otevřel... pak přišla nějaká aktualizace win11 a nastal problém. Některé dwg otevřu v pohodě, ale některé, které předtím fungovaly ok, tak hlásí chybu  
a následně 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 79474/chyba_acad2.jpg



a Acad úplně spadne a zavře se...
Zkoušel jsem aktualizace win odinstalovat.. nepomohlo to... zkoušel jsem čistě nově nainstalovat win11 + nová instalace a aktivace autocadu... ale stále stejná chyba a dwg neotevřu... Souborem to není, ten na jiném pc bez problémů jde otevřít...
Netušíte někdo, co s tím?
Díky moc
Petr
Zpět nahoru
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 66
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2022 v 23:38
mira
Zpět nahoru
PEFU Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.srp.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad LT 2015
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PEFU Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.říj.2022 v 08:35
Tudíž řešení to nemá? Mě spíše zaráží, že mi to na WIN11 vše jelo bez problémů... až do onoho daného okamžiku... 
Bohatě mi funkčnostně stačí pro práci Autocad LT 2015, který mám zakoupený... nevyužívám žádné speciality při kreslení, co nabízejí novější verze... Proto jestli někdo nemá nějakou radu, co nějak s tím udělat, upravit, nastavit... aby se chyba opravila..
Díky moc
Petr
Zpět nahoru
IPíša Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.led.2013
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 22
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace IPíša Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.říj.2022 v 13:27
Když máte takhle starou verzi Autocadu, tak jste ji měl nainstalovanou na starší verzi Windows, ne? Kvůli čemu jste přecházel na nové? Je tam nějaká specialita, která dřív chyběla?
Zpět nahoru
vbehun Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad R10 >>> Autocad 2021 / alt. QCad Prof.
Stav: Offline
Bodů: 1216
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vbehun Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.říj.2022 v 14:44
Možná by bylo řešením virtualizovat tu verzi Windows, na které AC2015LT spolehlivě běžel a provozovat program nadále ve virtuálním OS.
Obraťte se na zkušenějšího / IT / kolegu, který vám s virtualizací pomůže (pokud to PC zvládne).
=^..^=
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20802
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.říj.2022 v 15:08
Virtualizace je vhodná cesta jak zachovat staré aplikace na starých verzí Windows. Zároveň (pokud ji provedete včas) vás chrání před nutností reaktivovat licenci při případné havárii PC. Takto staré licence už Autodesk přestává aktivovat, skončila jim podpora.

Určitě ale není dobré měnit operační systém bez ověření kompatibility klíčových aplikací. To, že to "chvíli ještě docela fungovalo", na nekompatibilitě nic nemění.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
PEFU Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.srp.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad LT 2015
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PEFU Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.říj.2022 v 19:01
Díky za odpovědi, virtualizaci mohu vyzkoušet...
Přechod hold je vynucený díky aktualizacím a bezpečnostní politice... 
Petr
Zpět nahoru
JKortus Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 12.lis.2019
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Fusion
Stav: Offline
Bodů: 45
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JKortus Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.říj.2022 v 22:35
Bezpečnostní aktualizace vám ale budou chybět i u AutoCADu nebo dalších neaktualizovaných aplikací.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11229:Mohu používat AutoCAD LT 2015/2016 na MacOS Sierra?
Tip 10216:Nechtěná změna pořadí rozvržení AutoCADu 2015.
Tip 11382:Šrafy v AutoCADu 2015 (a vyšších) mi nezobrazují typy čar.
Tip 9827:Jak v AutoCADu LT načíst ribbon aplikace CADstudio LT Extension.
Tip 10262:Mohu použít svou Windows licenci AutoCADu i na Macu?
Tip 9756:Jak z DWG výkresu odstranit EDU razítko "Vytvořeno ve výukové verzi"?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.