Diskuzní fórum, poradna
CAD diskuze, rady, výměna zkušeností |
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
autocad LT 2015 pada |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
PEFU
Nováček Přihlášen: 25.srp.2017 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Autocad LT 2015 Stav: Offline Bodů: 7 |
Téma: autocad LT 2015 pada Zasláno: 25.říj.2022 v 22:45 |
Dobrý den,
nedokázal byste někdo poradit, co udělat s Acad 2015 LT... Vše fungovalo ok, veškeré dwg soubory jsem bez problémů otevřel... pak přišla nějaká aktualizace win11 a nastal problém. Některé dwg otevřu v pohodě, ale některé, které předtím fungovaly ok, tak hlásí chybu a následně a Acad úplně spadne a zavře se... Zkoušel jsem aktualizace win odinstalovat.. nepomohlo to... zkoušel jsem čistě nově nainstalovat win11 + nová instalace a aktivace autocadu... ale stále stejná chyba a dwg neotevřu... Souborem to není, ten na jiném pc bez problémů jde otevřít... Netušíte někdo, co s tím? Díky moc Petr
|
|
mineza
Diskutér Přihlášen: 24.pro.2009 Lokalita: ČR (VY) Používám: autocad, inventor Stav: Offline Bodů: 69 |
Zasláno: 25.říj.2022 v 23:38 |
mira
|
|
PEFU
Nováček Přihlášen: 25.srp.2017 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Autocad LT 2015 Stav: Offline Bodů: 7 |
Zasláno: 26.říj.2022 v 08:35 |
Tudíž řešení to nemá? Mě spíše zaráží, že mi to na WIN11 vše jelo bez problémů... až do onoho daného okamžiku...
Bohatě mi funkčnostně stačí pro práci Autocad LT 2015, který mám zakoupený... nevyužívám žádné speciality při kreslení, co nabízejí novější verze... Proto jestli někdo nemá nějakou radu, co nějak s tím udělat, upravit, nastavit... aby se chyba opravila.. Díky moc Petr
|
|
IPíša
Diskutér Přihlášen: 28.led.2013 Lokalita: ČR (SČ) Používám: Autocad Stav: Offline Bodů: 31 |
Zasláno: 26.říj.2022 v 13:27 |
Když máte takhle starou verzi Autocadu, tak jste ji měl nainstalovanou na starší verzi Windows, ne? Kvůli čemu jste přecházel na nové? Je tam nějaká specialita, která dřív chyběla?
|
|
vbehun
TOP uživatel Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: Autocad R10 >> Autocad 2023 / altern. QCad Prof. Stav: Offline Bodů: 1223 |
Zasláno: 26.říj.2022 v 14:44 |
Možná by bylo řešením virtualizovat tu verzi Windows, na které AC2015LT spolehlivě běžel a provozovat program nadále ve virtuálním OS.
Obraťte se na zkušenějšího / IT / kolegu, který vám s virtualizací pomůže (pokud to PC zvládne).
|
|
=^..^=
|
|
Vladimír Michl
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Dodáváme produkty Autodesk Stav: Offline Bodů: 21656 |
Zasláno: 26.říj.2022 v 15:08 |
Virtualizace je vhodná cesta jak zachovat staré aplikace na starých verzí Windows. Zároveň (pokud ji provedete včas) vás chrání před nutností reaktivovat licenci při případné havárii PC. Takto staré licence už Autodesk přestává aktivovat, skončila jim podpora.
Určitě ale není dobré měnit operační systém bez ověření kompatibility klíčových aplikací. To, že to "chvíli ještě docela fungovalo", na nekompatibilitě nic nemění.
|
|
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - arkance.world (podpora viz helpdesk.arkance-systems.cz) |
|
PEFU
Zasláno: 26.říj.2022 v 19:01 |
Díky za odpovědi, virtualizaci mohu vyzkoušet...
Přechod hold je vynucený díky aktualizacím a bezpečnostní politice... Petr
|
|
JKortus
Diskutér Přihlášen: 12.lis.2019 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Fusion Stav: Offline Bodů: 49 |
Zasláno: 26.říj.2022 v 22:35 |
Bezpečnostní aktualizace vám ale budou chybět i u AutoCADu nebo dalších neaktualizovaných aplikací.
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,926 sekund.