Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3518 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

.....autodesk\autocad mechanical 2021\r18.2\enu je

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lufttechnik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.led.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2012
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lufttechnik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: .....autodesk\autocad mechanical 2021\r18.2\enu je
    Zasláno: 27.říj.2022 v 16:04
Autocad mi píše mi píše hlášku že v adresári .....autodesk\autocad mechanical 2021\r18.2\enu je presiahnutý počet suborov.log. Skutočne je tam veľké množstvo texových súborov + excelovká tabulka s menami výkresov ktoré som niekedy otváral, ale nie všetkých. Mám nejeká z nich vymazať , lebo autocad nie je schpný vytvotiť log file pre nový výkres. Dá mi to 4x toto hlásenie a potom nový výkres otvori. Prečo vznikol tento stav ?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20800
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.říj.2022 v 16:16
Je to opravdu .LOG soubor AutoCADu? Tedy LOGSOUBOR_ANO (_LOGFILEON)? Co přesně to napíše?
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Lufttechnik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.led.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2012
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lufttechnik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.říj.2022 v 17:57

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 100760/Hlaska-Drawing_2022-10-27_17-57-33.gif

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20800
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.říj.2022 v 18:38
Aha, díky za upřesnění. LOG soubory z této složky klidně smažte, ale důvod proč se vytvářejí bude zapeklitější, pravděpodobně nějaké omezení přístupových práv, a ne nutně v této složce.

Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Lufttechnik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.led.2021
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad 2012
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lufttechnik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.říj.2022 v 20:32
Ano dik. Mažem. 59000 ich tu mám :-)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7628:Kde najdu uživatelskou Support složku v AutoCADu for Mac?
Tip 10082:Autodesk Simulation Mechanical se mi přepíná do němčiny.
Tip 8651:Plant Report Creator - chyba: You don´t have the required permission to save the file
Tip 7745:Jak přenést doplněnou databázi symbolů na jiné PC?
Tip 6421:Produktové kódy jednotlivých CAD aplikací firmy Autodesk.
Tip 13100:Mohu provozovat AutoCAD na MacOS 12 Monterey?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.