Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3518 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Entity nemají hladinu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Stav: Offline
Bodů: 2443
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Entity nemají hladinu
    Zasláno: 15.lis.2022 v 11:03
Zdravím
Kolega dostal soubor, kde jsou "mraky" entit, které se tváří, že nemají žádnou hladinu. Potřebujeme se jich nějak šikovně hromadně zbavit, ale nepřišel jsem zatím na to, jak je vybrat najednou ...
DIAG našel sice přes  11000 chyb, přes 9000 jich opravil a něco přesouval do hladiny $BAD-LAYER, ale když tuhle hladinu izoluji, tak je opět prázdná obrazovka a nic tam ...
Je nějaká cesta, jak to jinak hromadně vybrat, vyizolovat a následně smazat?
Díky za nápady
J. Mantlík

Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Stav: Offline
Bodů: 2443
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.lis.2022 v 11:37
Tak je to zvláštní ... U kolegy nezabral ani DIAG ani _RECOVER.
U mně následně DIAG nezabral taky, ale _RECOVER ano ahladina $bad layer1 šla izolovat a pak smazat.
Že by tím, že on má 2020 a ja 2022 ??Smile
J. Mantlík

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20800
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.lis.2022 v 12:46
To je asi spíš jinou "vertikální" verzí (např. Civil vs. AutoCAD). Nicméně entita nemůže "nemít" hladinu - takový DWG není platný, zřejmě nepochází z AutoCADu.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2022
Stav: Offline
Bodů: 2443
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.lis.2022 v 13:14
Já i kolega máme civil, jen já 2022 a on 2020. TAkže vertikalitou to vyřešení u mně a ne u něj asi nebude - i když "trpaslíci jsou potvory zákeřné a občas nevyzpytatelné" Wink
Nicméně to, že entita v zásadě nemůže nemít hladinu - s tím souhlasím, taky jsem to za ta (už dlooouhá) léta viděl prvně. Z čeho ten soubor pochází, nevím, ale s tímhle zdrojem nikdy problémy s kompatibilitou nebyly. Ten soubor musel být nějak porušen - 10000 chyb mluví za vše
J. Mantlík

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2036:VIPJak vypnout uchopování na dané hladiny, segmenty šraf nebo určité typy entit? (3 metody)
Tip 3447:VIPJak vypnout uchopení objektů ležících v určité hladině?
Tip 1536:Jak snadno zjistit, ve které hladině leží daná entita?
Tip 7719:VIPŘešení problému s nastavením pořadí kreslení objektů v DWG.
Tip 989:VIPUkaž a vypni pro LT. Jak vypnout hladinu ukázáním na entitu ležící v dané hladině?
Tip 2045:Jak nejsnáze přesunout entitu(y) do jiné hladiny?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,142 sekund.