Diskuzní fórum, poradna
|

Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
Problém Civil Tools - svahovky |
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zasláno: 10.úno.2023 v 14:43 |
Dobrý den Tak jsem zas jednou kolegyni uštědřil danajský dar. Ptala se, jestli nevím o něčem, co by "samo" dělalo svahovky. Tak jsem ji zaregistroval na Holixu a nainstaloval Civil Tools (poslední verzi). Svahovky udělala, to ano, ALE DRUHÝ DEN UŽ TENTO SOUBOR NEOTEVŘELA - KRITICKÁ CHYBA Na každém počítači se Civil Tools skončil stejně. Přitom na počítači, kde Civil Tools nejsou, tak se soubor otevřel - ale bez svahovek (to chápu, protože obalovky nerozložila). Restaurování ani DIAG žádné chyby nenašly Naštěstí si kolegyně ukládá zálohy každý den, takže si s tím i přes jiný počítač nějak poradila. V čem může být problém ? Děkuji za nápady
|
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
|
TomasPolak ![]() Arkance Systems support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 04.úno.2022 Lokalita: ČR (Pha) Používám: Revit, AutoCAD Stav: Offline Bodů: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrý den,
to je neobvyklé. Nástroj Svahovky je vyzrálá a často používaná funkce. Od zákazníků nemáme zpětnou vazbu, že by tento nástroj způsoboval potíže. Dokázal byste nasdílet Váš dataset na email tomas.polak(at)arkance-systems.com, případně přes soukromou zprávu? Předal bych jej našim technikům, aby se pokusili zjistit, v čem by je problém. Tomas Polak
|
|
![]() |
|
Mantlík ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 01.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD/Map/Civil R10-> 2022 Stav: Offline Bodů: 2476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Děkuji za odpověď Právě, taky jsem se divil, já osobně jsem se svahovkami zatím žádný problém neměl V pondělí se s kolegyní domluvím |
|
J. Mantlík
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 1,122 sekund.