Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.085.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor, Průvodce CAD převody, Konvertor barev, Prohlížeč USD souborů.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 117.000 registrovaných u nás, celkem 1.085.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vyzkoušejte nový Inženýrský kalkulátor, Průvodce CAD převody, Konvertor barev, Prohlížeč USD souborů.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
PopelkaM ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.čvc.2010 Lokalita: ČR (PA) Používám: Inventor 2023 Stav: Offline Bodů: 123 |
![]() Zasláno: 12.dub.2023 v 14:58 |
Dobrý den,
mám vytvořený Formulář modulu iLogic chci jej spouštět z panelů nástrojů v Inventoru 2023. Přiřadil jsem formuláři ikony 16x16px a 32x32px v souboru png. s názvy png... Formular.dark.small.png (16x16) Formular.dark.large.png (32x32) iLogic pravidlo i png soubory jsou ve stejném adresáři u formuláře se mě nezobrazuje správně ikona ! U iLogic pravidel to funguje v pořádku. Můžete poradit děkuji Popelka |
|
![]() |
|
MILKA ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 09.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: AIS 2023/WIN10 Stav: Offline Bodů: 418 |
![]() |
Zdravím, nevím jak to je nyní, ale co si pamatuji tak ikony by měli být ve formátu bmp a jejich umístění bylo ve složce macros (výchozí projekt VBA)...
|
|
Milan Schwarz
TMW, a.s. Dvůr Králové n/L |
|
![]() |
|
PopelkaM ![]() Zasloužilý člen ![]() Přihlášen: 05.čvc.2010 Lokalita: ČR (PA) Používám: Inventor 2023 Stav: Offline Bodů: 123 |
![]() |
Dobrý den,
ve VBA (makra) pro ikonu používám bmp obrázek - to funguje v pořádku. Já ale řeším spouštění iLogic Formulářů a iLogic pravidel, které jde až od verze Inventor 2023 a náhledy ikon jsou udělány jinak... s pozdravem Popelka
|
|
![]() |
|
MILKA ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 09.bře.2005 Lokalita: ČR (HK) Používám: AIS 2023/WIN10 Stav: Offline Bodů: 418 |
![]() |
Tak jsem si zkusil přesunout ilogic pravidlo / ikonu do pásu karet přes "přizpůsobit uživatelské příkazy/pravidla modulu iLogic.." a ikonu se mi také nepodařilo zobrazit. Takže jedině starší postup pro definování vlastních ikon pro iLogic pravidla.
|
|
Milan Schwarz
TMW, a.s. Dvůr Králové n/L |
|
![]() |
|
PeSu ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 15.led.2012 Lokalita: ČR (PA) Používám: AC, ACM, ACE, INV Stav: Offline Bodů: 24 |
![]() |
Dobrý den, u pravidel i formulářů to funguje stejně - obrázky musíte být na stejném místě, jako je pravidlo nebo formulář. Umístění formuláře je v místě, kam máte nadefinované styly (Design Data). Na obrázku je výchozí cesta.
|
|
![]() |
|
![]() |
Dobrý den,
iLogic pravidla a formuláře + obrázky ikon mám ve stejném umístění. iLogic pravidla poberou obrázek s ikonou, ale iLogic formuláře ne! Děkuji s pozdravem Popelka |
|
![]() |
|
PeSu ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
ARKANCE support ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 15.led.2012 Lokalita: ČR (PA) Používám: AC, ACM, ACE, INV Stav: Offline Bodů: 24 |
![]() |
Když dáte v prohlížeči iLogicu na Globálních formulářích pravé tlačítko, skočíte do adresáře, kde by měl být jak formulář, tak obrázky k němu. Pokud jsou jinde, Inventor je nenajde.
|
|
![]() |
|
![]() |
Dobrý den,
tak ikony pro formuláře jsem měl opravdu ve špatném umístění ![]() Děkuji za radu ![]() S pozdravem Popelka
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,971 sekund.