Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 5005 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nelze otevřít soubor z nabídky panely nástrojů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
redomajr Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 19.kvě.2023
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
cad2011
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace redomajr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nelze otevřít soubor z nabídky panely nástrojů
    Zasláno: 19.kvě.2023 v 14:54
Dobrý den, mám dost specifický problém.
Po otevření Autocadu v.2011 kdy chci z nabídky Panely nástrojů myší otevřít soubor nebo uložit jako nebo vložit PDF(v podstatě jakákoliv akce, která souvisí s výběrem souboru) , tak mi ta cesta k souboru za boha nejde vybrat z panelu nástrojů myší (dosud to bez problémů šlo, nevyskočí mi to okno pro výběr a cestu k souboru) , ale pouze mi to umožní dole na příkazovém řádku napsat složitě cestu pro výběr souboru , nemáte někdo tušení, čím by to mohlo být? 
budu moc vděčný za pomoc popř. radu.
Děkuji
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24
Stav: Offline
Bodů: 1258
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.kvě.2023 v 15:04
zkuste prosím příkaz FILEDIA, a nastavit mu jedničku
JASponza

ACA (AutoCAD) 21, 24
RVT 21, 24

Win 10, 11 x64
Zpět nahoru
redomajr Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 19.kvě.2023
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
cad2011
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace redomajr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.kvě.2023 v 08:22
neuvěřitelný, děkuji moc, funguje to
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5229:VIPNa notebooku Acer se nenačte menu a panely AutoCADu.
Tip 4289:VIPOddělení podnikového a uživatelského CUI menu AutoCADu.
Tip 6996:Jak rychle zapnout nástrojový panel v ribbon rozhraní AutoCADu?
Tip 13383:Zobrazení panelů nástrojů v Civil 3D.
Tip 3834:Jak lze zabránit modifikaci nástrojových panelů?
Tip 6715:Jak zobrazit panel nástrojů textového editoru?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,471 sekund.