Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 6274 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Pole komponent

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
lukasek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 15.pro.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor 2023
Stav: Offline
Bodů: 91
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukasek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Pole komponent
    Zasláno: 30.kvě.2023 v 14:41
Dobrý den,
přešel jsem z Inventoru 2019 na 2023 a mám problém v sestavě s úpravou pole komponent. Ve starší verzi bylo možné provést nový výběr dílů. Myslím tím vytvořit výběr "od nuly", abych některé z dílů ve výběru vynechal. Lze to nějak udělat v nové verzi?
Poznámka: Přidat komponenty do stávajícího pole je možné, potřebuji odebírat.
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2023/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 416
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.kvě.2023 v 12:48
Zdravím,
editace pole: komponentu odznačte ve stromu prohlížeče u daného pole.
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
lukasek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 15.pro.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor 2023
Stav: Offline
Bodů: 91
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace lukasek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.kvě.2023 v 15:56
Funguje to. Děkuji za tip.
Přeji hezký den.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 4593:VIPNelze vytvořit obdélníkové pole v Inventoru - objekty nelze použít pro pole.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,676 sekund.